Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka28

powiedzieć czy nie.........? oto jest pytanie

Polecane posty

Gość kajka28
ok dzieki za rady

\"komiczne - nie będę z Toba na temat Twojej teorii, skąd inąd słusznej, lecz niestety znów klasyfikującej WSZYSTKIE kobiety jako jednostki bez wlasnej woli, swiadomosci i intelektu\" nie wszystkie oczywiscie... to chyba oczywiste... ale wiele owszem tak zrobi a po autorce widac, ze emocje przewazaja u niej nad logicznym mysleniem

Gość kajka28
nie pojde na spotkanie i nie będe miec takze problemu czy mowic o przeszlosci mezowi - czasami chyba faktycznie lepiej nie grzebac w przeszlosci bo mozna namieszac w terazniejszosci - choc jestem siebie 100% ze do niczego by nie doszlo miedzy nami.

spotkasz się z nim, bo go lubisz i fakt, że kiedyś łączył Was seks nie ma tu znaczenia? do łóżka też z nim poszłaś, bo go lubiłaś? zasada jest taka, że jeśli szanujesz swojego męża i to co jest między Wami unikasz okazji typu spotkanie z dobrym \"kolegą\" po latach

choc jestem siebie 100% ze do niczego by nie doszlo miedzy nami nigdy nikogo nie można być całkowicie pewnym, a na pewno siebie ;P

Gość zznam too
Widac tutaj czarno na bialym ze kobiecina nie panuje nad tym co robi , a jeszcze sie z "dawnym kolega" ;) nie spotkala . Chcesz sie z nim spotkac ZA WSZELKA CENE , nawet kosztem oklamania meza i co za tym idzie , kosztem swojego (jak twierdzisz) udanego malzenstwa ... Po co zalozylas ten temat ? , chcialas "dobrej rady" ? , nie , chcialas pozwolenia na swoja potejemna radeczke , pozwolenia od kogokolwiek , nawet od internetowych (virtualnych) obcych osob . Jestes smieszna , powiedzial bym nawet ze zalosna , oklamujesz sama siebie i zapewne oklamiesz meza . A takie pier..olenie ze chodzi ci tylko o powspominanie starych czasow , to sobie daruj , czytajac twoje posty mozna od razu zauwazyc ze na sama mysl o spotkaniu z "dawnym kolega" masz mokro w gaciach ;) Ehh , mam nadzieje ze mi sie taka szmata nie trafi :classic_cool:

Gość aaasssdddd
Skoro zastanawiasz się nad tym czy iść czy nie iść to znaczy, że jesteś zdecydowana iść. Gdybyś nie miała ochoty iść to nie zakładałabyś tematu pytając o zdanie kogoś kto nie ma pojęcia o sytuacji, układach, itp a tamtemu facetowi, który che się z Tobą spotkać kazałabyś od razu spadać na drzewo ino roz.

\"Na 100% to Kopernik umarł\" są tacy, ktorzy mogliby w tym momencie wdać się w spór :P

bezedury, załóż już ten gabinet, a ja ci będę przysyłać klientów możemy miec wzięcie :D

Gość fsdsfgdd
kurwiszon zawsze bedzie kurwiszonem... az dziw, ze takie szmaty znajdują sobie mężow, a porzadne laski mają z tym problem. gdzie tu sprawiedliwosc?