Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tankerek

Ciągle poznaje kobiety które uważają że są świetne w seksie po czym okazuje sie.

Polecane posty

Ciągle poznaje kobiety które uważają że są świetne w seksie po czym okazuje sie ze po 4 albo 5 godzinach ostrego intensywnego seksu bądz paru ladnych godzinach delikatnego i czulego pieszczenia maja juz dosc?!? :( Albo zrobia wszystko ale nie jednak tego sie troche boją. Może ty jestes inna? Nie mam problemu z jednoczesnym szczytowaniem wyczuwam partnerke i udaje mi sie doprowadzac nas oboje do wspólnego orgazmu. Nie jestem jakims boskim amorem al nie jestem tez brzydki. Natura wyposazyła mnie nie nadzwyczajnie ale całkiem dobrze w połączeniu z techniką sprawuje się swietnie :D Czekam za twoja odpowiedzią moze pogadamy na gg? wymiana fotek etc:D Fotki pikantniejsze i konkrety jak nawiazemy kontakt :D

Gość ***75B***
i Vice Versa kolego ;)

Gość hhhhhhhhhhhhhyyyyyyyyy
a do kogo ty gadasz autorze? :O

Tylko do konkretnych i odważnych kobiet i takich ktore wiedza czego chca w tych sprawach

jak to się mówi - co za dużo to nie zdrowo :D kilka godzin intensywnego seksu? o nieeeeeee :o

Ja nie prosze o komentarze Czy to za duzo czy nie zdrowo szukam po prostu swojej polowki kogos z kim po seksie zasne a nie pojde strzepac do lazienki za przeproszeniem na pewno sa tu kobiety o podobnych potrzebach

tankerek, ale w czym jest problem? nie dochodzisz? Wybacz, ale kobieta nie jest stworzona do tego, by bzykać się całą noc w oczekiwaniu, aż Ty łaskawie raczysz wystrzelić. Jeśli ktoś tu ma problem, to zdecydowanie nie one... :)

A i nie dopisałem bo widze tu o desperacji jestem w stałym związku z bardzo ładna partnerką ktora chciała by sprobowac z kobieta.

Ona uwielbia seks zemna to ma byc eksperyment a ja moge meic druga partnerke

Kiedy ja moge dosjc odrazu w chwile ale potrafie sie kontrolowac opozniac to w neiskonczonosc im dlzuej tym mocniejszy orgazm kocham to ale duzo kobiet p oprostu boli kiedy moja partnerka ma dosc dochodzi i mnei to kreci tak ze po takim czasie w strzymywania jak chce to moge dojsc razem z nia i finito tylko ja chce dalej a ona juz sil nei ma

Heh ale zcuaja sie wlasnie i tu jest problem tyle tego przeszlo ze trace wiare czy kobietom starcza na prawde te 30 minut do 2 godzin seksu to taki zloty przedzial zauwazylem nawet moja partnerka zaczyna sie smiac jak poznajemy nowe dziewczyny takie cwaniary a sie kontrolowac nie umieja dochdoza w kolko ja ksie ze mna kochaja za szybko i cale sily szlak trafia uwazam ze obecna paertnerka jest najelspza ale wciaz zastanwiam sie czy mzoe byc lepiej z obecna kochamy sie kolo 4h intesywnei 2x w tygodniu a tak codzien to wiadomo praca itp nei te sily ma dziewczyna ale fakt koncentruej sie dobrze dobrze ja czuje potrafie zablokowac i opuznic sam jej orgazm cwiczymy juz wspolnei 3 miesiace ale kurcze no nie znajdzie sie zadna ponad to?