Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abakus

co robic gdy wzielo sie za duzo tabletek anty??????

Polecane posty

Gość abakus

mam taki problem od dawna biore regulon nigdy nie mialam problem z zapomnieciem tab czy cos takiego.Teraz niestety pomylilam sie i przyjelam 2 tab za duzo teraz kiedy policzylam wynika ze powinnam przyjac dopiero w piatek wieczorek ok22 a ja ostatniom wzielam ok12 dzis czyli w srode przy czym we wt wzielam ok 22.Co mam robic zaczekac do pt?czy brac dalej. Tabletki zaczelam brac w pn czyli opakowanie powinno mi sie skonczyc w niedziele a przerwa od pn tak?bardzo prosze o pomoc

Gość abakus
up

Gość nastepna wez
tak jak powinnas, czyli w dniu wypadajacym i o okreslonej porze. wybierz do konca, zerob przerwe na okres 7 dni i zacznij nowe opakowanie. ja tez kiedys wzielam 2 jednego dnia. szczypalo mnie potem przy sikaniu wieczorem i chyba nastepnego dnia i przeszlo. nic sie nie stalo, nastepynm razem pamietaj

Gość nastepna wez
zle sie wyrazilam. wez nastepna jutro, nie czekaj do piatku. 7 dniowa przerwa ci sie tylko przestawi,

Gość abakus
ok wezme nastepna jutro o 22 bo naprwde nie wiedzialam co zrobic bo pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo ale to wina tego ze pracuje na nocki i tak mi sie wszystko poprzestawialo ze szok dzieki za odp:)