Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka2244

Nie dostałem/łam się NIGDZIE na STUDIA.......

Polecane posty

Gość Ewka2244

Jak w temacie,zakładam topic dla osob ktorym się (w tym roku :P)nigdzie nie udało dostać na studia.Ja składałam na 2 kierunki . Jakie macie plany ,co robicie? Ja ide do pracy od września,robie prawko i popraiwe za rok maturkę i probuje jeszcze raz. Napewno odpada opcja zaocznych ,nie jestem az tak głupia zeby płacic za studia około 10-15 tys:)Nie jestem leniem ,zawsze byłam ambitna więc mam nadzieje ze mi sie uda ,a Wy co zamierzacie robić ze swoją przyszłoscią? A chciałam jesdzcze dodać ze moi znajomi ,to co 4 dostał się na uniwersytet:)

Gość Ewka224
ten wyzej-------->podszyw:/

Gość ncippewjofcjmwv
mozna pojc na zaoczne a pozniej sie przeniesc:) powodzenia!

ja bym sie zalama gdybym nie dostala sie na studia :D co byloby naprawde niemozliwoscia biorac pod uwage ze zawsze maja tam niedobr kandydatow :D

Gość alka19
bardzo podoba mi sie Twoje podejscie, ja sie akurat dostalam na studia i chyba nie chcialoby mi sie pisac matury jeszcze raz gdybym sie nie dostala, wiec podziwiam. Pewnie malo takich osob jak Ty;)

Gość alka19
Ellinka jaki niedobor kandydatow ?;/

Gość alka19
ahaa, no na polibudach to racja :) ale na uniwersytecie to juz o zadnym niedoborze nie ma mowy..

Gość a ja też mam problem
albo na śląskim tam też mnóstwo wolnych miejsc, wystarcz poszukać :)

Gość alka19
no chyba ze jakas fizyka ;P

Gość alka19
no to juz nie wiem, moze są wolne miejsca ale pytanie czy warto studiowac cos byle studiowac dziennie? jak kogos bardzo interesuje dany kierunek to lepiej probowac za rok niz studiowac byle co

no mozna jeszcze studiowac cos pokrewnego i wtedy ci cos przepisza

Gość Ewka224
ja wole studiowac co to chce o czym marze i sprobowac za rok ,niz studiowac COKOLWIEK,byle co tyle zeby studiowac:/ mega głupota,marze o medycynie a są wolne miejsca na informatyce to co ma isc tyle tylko ze są wolne miejsca? zeby roku niezmarnowac .Wspolczyje Wam jeśli tak podchodzicie to wykształcenia wyzszego...

Gość no tak tak tak
no wlasnie,najlepsi lekarze ci co zdaja na studia po kilka razy

Gość Ujadający Piesek Leszek
Najlepsi lekarze to ci co sami chorują. Kiedyś takie postawienie sprawy wydawało mi sie to glupie - ale już sie przekonałem że to jednak prawda :)

Gość Ewka224
czy ktos jest w podobnej sytuacji?:)

Gość t28tetw
a nie lepiej teraz isc na jakies studia? Nawet takie które Cie nie bardzo interesuja. co zrobisz jak za rok tez nie zdasz na medycyne? Bedziesz próbowac do usranej smierci?

podoba mi sie twoje podejscie Autorko :) choc niepodoba mi sie stwierdzenie o studiach zaocznych. ja w tym roku ide na zaoczne (dostalam se na wymarzona grafike ;)) tylko i wylacznie dlatego ze od dwoch lat utrzymuje sie sama powodzenia w przyszly roku :))

Gość gość
Ja poszłam do Policealnej szkoły dla dorosłych w Żorach: bezplatneszkoly.pl/zory, bo stąd pochodzę. Wybrałam kierunek technik administracji (2-letni) i jestem bardzo zadowolona. Zajęcia są bardzo ciekawe i co najważniejsze odbywają się w weekendy co z niczym mi nie koliduje :)