Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wubu2

panna z innego swiata

Polecane posty

Gość wubu2

Co myslicie o moim zwiazku z murzynka? jestem z nia juz prawie 2 lata .. poznalem ja w leeds po za londynem ...

Gość jaa...
polski narod ma to do siebie ze jak chlopak jest z dziewczyna-murzynka to jest ok.a jak tylko dziewczyna z murzynem to juz jest tragedia bo jak to mozna byc z brudasem itp.Co do mnie to ani w tym a ani tym przypadku nie mam nic przeciwko,bo przeciez jesli sie kogos kocha to nie wazne jest czy jest z naszej narodowosci czy innej

Gość barbekju
Ja myslę, ze taki zwiazek jest dobry jak każdy inny

Gość wubu2
nikt na nas zle nie patrzy, ludzie ruwniez jest duzo bialych ktuzy z murzynkami sa.. ale spotkalem sie z niemilymi komentazami ze strony polakow niestety.. ja nic nie mam do tego jzeli polka jest z kims z innej narodowosci.. wszystkie moje znajome polki maja zagranicznych facetow ;)

Gość Ujadający Piesek Leszek
Kolor skóry to nie problem - no chyba że mieszkasz w Polsce albo co gorsza w Niemczech. Problemem może być różnica kultur - ale niekoniecznie musi być - i tak najważniejsza jest osoba a nie background kulturowy (czasem ludzie z tej samej wsi nie potrafią się dogadać :) ). A jeśli to jest murzynka urodzona w UK lub innym kraju UE - to nie ma żadnej różnicy.

Rany ale wy glupie pytania zadajecie! jak czytam czasami to sie zastanawiam czy je pisza dzieci z niedorozwojem mozgowym. A co ma kolor skory do rzeczy...?

Gość Ujadający Piesek Leszek
Spróbuj zamieszkac w Niemczech mając czarny kolor skóry - twoje dzieci beda miec slabe stopnie w szkole chocby nie wiem jak sie staraly.

Doskonale sobie zdaje sprawe ze rasizm istnieje. Ale kim sa rasisci...? czy nie sa to male, zakopleksione osobki ktore nie majac zadnych atutow pragna sie dowartosciowac uwazajac ze czarny jest gorszy bo ma inny kolor skory? zalosne doprawdy jak zalosne jest pytanie tego pana.

Gość dobre ja juz cwicze to od dawn
ja to bym chciala spotkac swoja milosc wlasnie murzyna wysokiego

Gość wubu2
Udajacy Piesek Leszek nie wiem.. jak to jest w Niemczech, bo tam nie mieszkam.. w Angli kazdy czarnoskory ma takie sama prawa jak i bialy

Gość Motylek*
Jesli jestescie szczesliwi to nie ma co sie przejmowac zdaniem innych osob, bo przeciez to nie oni z nia chca dzielic zycie, oczywiscie napewno gdy idziecie mnostwo osob sie za wami oglada, ale nie dlatego ze murzynka tylko ze piekna murzynka , napewno wiele kobiet jej zazdrosci, a mezczyzni...przeciez dobrze wiemy jak reaguja na murzynki to sa normnalni ludzie tylko innego kolotu skory, a to nasz kraj chyba jest jakis zacofany i ludzie niedojrzali afroamerykanie sa bardziej nauczeni pokory, i tolerancji poniewaz wiedza co przezyli i wiedza jakie to byly nie mile czasy i jak sie czuli...kazdy moze powiedziec ja toleruje i wlasnie moga to udowonic A TYM KTORYM COS SIE NIE PODOBA ,POWIEM KROTKO ICH PROBLEM...ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO POZDROOFFKI:*

Gość Motylek*
PRZECIEZ CHCEMY BYC DOBRZE TRAKTOWNI GDZIE INDZIEJ A WIEMY JAK NA POLAKOW REAGUJA:p:*