Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meral

Moja mama nie umie zaakceptowac mojego chlopaka

Polecane posty

Gość Meral

Mieszkam w Londynie, gdzie jest roznorodnosc kulturowa i narodowosciowa.. poznalam niedawno chlopaka, ktory nie jest Polakiem.. jestesmy juz pare miesiecy ze soba.. moja mama z Nim normalnie rozmawia.. ale ciagle mi dudni za uszami, ze powinnam Go zostawic i byc z Polakie.. to juz nie chodzi o jego narodowosc.. po prostu ona kaze mi byc z POLAKIEM:( I co mam zrobic? jak jej wytlumaczyc, ze jestem z nim szczeliwa?

Gość Meral
Do Olenka 1987 Jest narodowosci Tureckiej, urodzony w Londynie ... Nigdy nawet nie byl w Turcji ( wiem jakie maja zdanie co niektorzy na temat Turkow, ale pominmy to). Pytalam sie jej, a jakbym miala chlopaka innego niz turka? Angola obojetnie ona powiedziala,ze i tak sie jej to nie bedzie podobalo.. jestem mloda.. bo tylko 17 lat .. i jestem ciekawa roznych kultur i obyczaji.. aa nie powiedzialam,ze chce wyjsc za obcokrajowca :(

stem mloda.. bo tylko 17 lat .. i jestem ciekawa roznych kultur i obyczaji.. - to ja się nie dziwie matce że się boi :) jeszcze z prezentem do Polszy wrócisz

Gość Meral
O jakim Ty prezencie myslisz?? ;/;/

Gość onufry zagłoba.
Tyle lat po pierwszych doniesieniach prasowych, po tysiącach artykułów , po setkach programów w telewizji, o dziewczynach wywożonych do burdeli w całej Europie. Nic to, temat wciąż żywy. Jak nowy! Wciąż setki, może tysiące, naiwnych i głupich jak but gąsek, daje się złapać w sidła jakimś Turkom, Albańczykom, Rumunom, Ruskim czy Czeczenom. Bo on taki śniady, taki przystojny, takie komplementy mi sadzi, że aż miękko się robi. On na pewno coś do mnie czuje, choc jeszcze o tym nie wie. Tak. Czuje. 3 tysiące euro, które za ciebie idiotko dostanie od innego handlarza... Wciąż nie brak idiotek łapiących się na śniadolicych i chcących im natychmiast rodzic dzieci. Pies z nimi tańcował. Tylko po co później te rozpaczliwe żale? Po co te błagalne płacze do Rutkowskiego? I najbardziej rozwalająca odpowiedź durnej laski. Bo on mnie tak kochał, bo myślałam że ten będzie inny Jasne, będzie, dopóki mu się nie znudzisz. A oni się szybko nudzą nową zabawką. Tym bardziej, że tych durnych zabaweczek mają na naszym kontynencie miliony. Jedna bardziej chętna od drugiej. Mało się te kretynki nie pozabijają, żeby byc następną ofiarą islamskiego "Włocha". A może częśc naszych pań po prostu lubi, jak ją czasem trzepnąc, aż ząbki wypadną, czy jak je arabski albo albański 'Włoch' skopie jak psa? Może, nie wiem. Wiem, że nie wyciągają żadnych pouczających wniosków z przeżyc innych kobiet, które doświadczyły 'uroków' bycia w tamtym świecie. Jedna mądra z drugą twierdzi, że przecież mnie się to nie zdarzy. Ten jest przecież inny. On mnie tak kocha, że aż wióry lecą! Tak mocno mnie kocha.... Poczytaj mała ściero jako koleś mądrze pisze http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3808261

Gość Meral
On ma 19 ... wyjechalam z mama 3 lata temu do Londynu, bo w Polsce niestety bylo Nam zbyt ciezko.. tata Nas zostawil i odszedl do innej kobiety..

Gość Meral
do onufry zagłoba Mam glowe na karku i wiem co robie.. slyszalam o wielu takich rzeczach... ale czy ja mam zamiar z Nim byc do konca zycia? Nie! nie powiedzialam tego..

Gość skruszony piotruś
tata was zostawił bo pewnie mama to taka sama dziwka jak ty

aaa myslalam ze sama tam jestes No nie dziwie sie Twojej mamie Mloda jestes bardzo i ona sie po prostu o Ciebie boi sama została skrzywdzona przez meza i nie chce zebys i Ty cierpiała to zrozumiałe Mysle ze no nie powinnas z nim zrywac kontaktu jesli Ci na nim zalezy ale brac pod uwage zdanie mamy pogadaj z nia powiedz ze nie chcesz zeby byla na ciebie zla itp

Gość onufry zagłoba.
przeciez to kwestia kilku tygodni, góra miesiecy jak opyli cie jakiemus niemieckiemu alfonsowi :o a za młode biora wiecej niz 3 tysiace euro :)

Gość Meral
do skruszony piotruś Wypraszam sobie,zeby taak nazywal moja mame! nawet jej nie znasz!! U fuckin ashole!! najpierw patrz na swoja matke aa potem na moja!!

Gość Meral
do onufry zagłoba Juz mnie wysyla! bo kazdy jest taki sam prosze Cie.. daj sobie spokoj ..

Gość Meral
skruszony piotruś Twoja matka musiala sie niezle musiala niezle wpierdalac sniegu,zeby urodzic takiego balwana jak Ty .. zal ;/

Gość skruszony piotruś
wiesz dlaczego twoja matka ma słuszną awersje do turków? bo kiedyś ją taki gruby, podstarzały brudas potraktował jak szmate, kazał lizac sobie włochate jaja, kazał pić jego nasienie, lizac rowa, dymał ją we wszystkie otwory :o jej się to podobało oczywiscie :)

Gość dziecko wojny
idz się lepiej z tym swoim londyńskim angloturkiem fukin!

Gość Meral
jestem małoletnią dziwkom dającą dupy turasom oraz litrami spijającą ich nasienie prosto z brzydkich i owrzodzonych penisów :( wybaczcie mi ale wychowałam sie bez ojca, a matka była zwykłą kurwom dajacą dupy turkom i tak mi też zostało

Gość Meral
No taak Polacy ... umiecie tylko wyzywac i obrazac ludzi!!! I wez sie idioto nie podszywaj pod moj nick!!

Gość
...który nie jest Polakiem. Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem. Po samym tytule :P

Gość Meral
obciągam turkom z połykiem :)

Gość Meral
co , zal dupy sciska? ze Polki sa z Turkami zamiast z zalosnymi pierdolonymi centusiami jakimi sa polacy ?

Gość
Absolutnie dziewczyno. Ja tam się cieszę, jak panny wychodzą za turasów. A to dlatego, że z reguły nie wracają z pierwszej wizyty u jego rodziny. Rozumisz, krajowa pula genetyczna się oczyszcza...

Gość Meral
Czemu kazdej dziewczynie zyczycie zle??

bo to kaffe :) w sumie to nie wiem czemu się dziewczyne czepiacie , niech sobie spi z kim chce...:o a matce się nie dziw egzotyczne dziecko w wieku 17 lat to nie jest szzyt jej mrzeń

Gość wnuk smirnofa
onufry zagloba chyba cie popierdolilo

Gość wnuk smirnofa
twoja mam niech wraca do kraju bo pis sie sypie i potrzebuje wyborcow

Gość Meral
do wnuk smirnofa no do Polski nie ma raczej po co wracac :( ... Ceny kosmiczne aa place takie same jak byly..

Gość wnuk smirnofa
ale ilu polakow...

Gość Meral
W londynie tez jest duzo Polakow :) nie tesknie :)