Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poetkazBiłgoraju

ostatnio spotkałam...

Polecane posty

Gość poetkazBiłgoraju

dziwną staruszką w różowej sukience, która zaczęła mi mówić kto umarł i o której pogrzeb. Jak jej powiedziałam , że ma iść to powiedziała: a która jest godzina? Ma pani zegarek? I poszła. Byłam pewna, że to SZATAN, ale nie zniknęła. Szła i szła i szła... teraz żałuję, że jej nie śledziłam do oporu. Powinna była zniknąć, nie?

Gość a ja chce miecccc
kazdy co podejdzie to odrazu szatan?:P

Gość poetkazBiłgoraju
Napiszcie coś! Chciałam jej od razu powiedzieć "Znikaj gnoju" itp, ale wyglądała jak pewna osoba, którą stale widuję więc na wszelki wypadek nic nie powiedziałam bo mogłam się pomylić. Wiecie. Ale nigdy tej osoby nie widziała w różowej sukience. Ale wiecie - też możliwe, że jej walnęło. Nigdy nic nie wiadomo. A wy wierzycie, że szatan może się przebierać za człowieka?

Gość poetkazBiłgoraju
Nie - ale jak ktoś zaczyna z pogrzebami i godzinami to na pewno. Już tak kiedyś miałam - tylko wszystko czarne - czarne ubranie itp. I zawsze zegar w pobliżu... a teraz proszę - rózowa kiecka. Czasy jednak się zmieniają. Czarne ubranie i super uroda. A teraz stara baba w rózowej kiecce. Już nie wiem co gorsze.

Gość poetkazBiłgoraju
szatan to chrytry lis. :( Ale nie widzę powodu, żeby się z tego śmiać. Jednak zawsze coś go zdradzi. A na pewno kolor :(

Gość poetkazBiłgoraju
Czarny to ulubiony kolor szatana. Po prostu czarny. A im więcej frędzli tym lepiej ogólnie. Cokolwiek to oznacza. I jeśli coś mówi to zawsze tylko "To by było za proste" - to jest właśnie tłumaczenie szatana. "To by było za proste" - kużwa - to sam se to rób jak to takie trudne bo ja mam to w dupie. Tak trzeba mu powiedzieć, a nie przejmować się.

Gość poetkazBiłgoraju
Już mnie nie opęta. Ale może straszyć ludzi. Ma prawo. Ale inteligentnie - nie żaden kozioł z brodą. "To by było za proste" - zawsze musi być wyrafinowanie i ...sprytnie. Bo przecież uważa, że jest bystrzejszy od człowieka. Bo jest. Ale Bóg jest silniejszy i zawsze go sprzątnie. No ale kto mu się da to po nim.

Gość poetkazBiłgoraju
oczywiście zawsze może opętać człowieka, ale to też się trzeba starać. Kiedyś się jednak spytam tę kobietę czy ona naprawdę aż tak się interesuje o której jest pogrzeb o ile... jeszcze żyje bo ostatnio jakoś jej nie spotykam. Tyle.

Gość jajajejeee
gadaj do siebie:D

Gość hiperkatywna
Znudziło mi się . Ale coś Ci powiem PIEPRZ SIE. To do Ciebie - co Ty na to? :(