Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadziaaa18lat

Miałyscie przypadek faceta który na pierwszym spotkaniu prop.seks?

Polecane posty

Gość Jadziaaa18lat

Ja miałąm taki przykład niedawno jestem zbulwersowana ale niezle sobie dałam rade i jemu nauczke

Gość
Przynajmniej szczery :P Większość nie ma jaj tego zaproponować :P

Gość zupka ogórkowa
mnie nawet ktos kiedys nie widzial i sie zenic chcial!

nie dziwi mnie ze miałas taki przypadek , dziwe sie ze ciebie to dziwi . przeciez to chory standard, a ten facet to dupek bez klasy...pozdrawiam

Gość
... powiedział prawiczek.

czemu od razu dupek??? Przeciez nie zrobił nic na siłe, miał ochote na seks, to go zaproponował - proste. Dla jednych zrobienie czegos takiego jest nie do pomyslenia, dla innych norma. Nie widze powodu, żeby się bulwersować i dawać komuś tzw. \"nauczkę\" (jak to ujęła autorka). Nie pasi mi, to odmawiam i tyle filozofii ;)

Gość Jadziaaa18lat
dla mnie to śmieszne żeby facet proponował seks bo wiadomo ze jak sie ze mna umawia to musze sie mu podobac i działac an niego wiec wiadomo ze ma ochote ale zerowe doswiadczenie skoro nei wie ze dziewczyna musi poczekac az zacznie czuc ochote na zblizenie

Gość Jadziaaa18lat
pewnych rzeczy sie nie mói tym barzdeij młodej dziewczynie która widac od razu że szuka czegos wiecej niz jednorazowej przygody w młodymw ieku trudniej dziewczynie sie rozpalic

Gość ozen sie ze mna
no pewnie, czasem sie nawet zgodzilam

Gość
Jadziaaa18lat => "w młodymw ieku trudniej dziewczynie sie rozpalic" Klekajcie narody. Wiele wrzut napisałem na tym forum, ale ta jest po prostu boska :D

Gość wwiikkttoorriiaa
Mialam, ale nie moglam się zgodzić bo mialam okres :o to jest dopiero niesprawiedliwość :o a tak mi się cchialo :p

"zerowe doswiadczenie skoro nei wie ze dziewczyna musi poczekac az zacznie czuc ochote na zblizenie" jedna musi poczekać, inna nie musi - dziewczyno, co Ty życia nie znasz czy jestes tak ograniczona, że patrzysz na świat przez pryzmat tylko i wyłącznie siebie???? Nie oceniam czy to jest dobre czy złe - po prostu tak jest i już. Każdy z nas ma swój własny sytsem wrtosci i sie nim oczywiście kieruje. Wchodząc w relacje z mężczyznami, trzeba miec świadomośc, z czym się to czasem je. Nie rozumiem, po co sie niepotrzebnie spinać - gościu jest taki, że nam nie pasuje, to po prostu się kończy sprawę, bez zbędnych szopek dla siebie i dla niego :) I luzik ;) nie ma chyba nic gorszego niz ludzie, w obecności których trzeba uważać dosłownie na każde słowo

Gość Jadziaaa18lat
"nauczka"wygladała tak że skoro mi zaproponował tak młodej dziewczynie seks to musi być cudotwórca skoro tak potrafi na pierwszym spotkaniu rozpalic(tak o sobie musiał myslec)wiec ja pomyslałam to co poczuje przy nim to zrobie bede soba naturalnei sie zachowam niczego nei bede udawac ani wymuszac na sobie.Zaprosiłam go do siebie do domu(znam go długo z widzenia ze szkoły ale spotkanie nasze było pierwsze taka niby randka)tam kazałam mu sie dotykac przez spodnie dostałąm orgazmu łechtaczkowego (taki orgazm moge miec nawet patrzac na film erotyczny i zaspokajajac sie nie musze nic do tych osób czuc) po tym orgazmie kazałam mu odczekać chwile.i znowu sie dotykać.Po"wszytkim" tym stymulowaniu mnie położyłam sie do łóżka i zaczęłam głośno chrapać dajac mu do zrozumienia że to juz wszytko na dzisiaj.:)Facet se zaczął konia walić przy mnie :)

Gość Jadziaaa18lat
Tylko ja tego faceta widze czesto więc chciałam tak zrobic żeby miał do mnei szacunek że ja sie szanuje i nei zrobie czegoś wbrew sobie od razu z kimś na kim mi nei zależy

Gość czysta wyborowa
Ja na pierwszym spotkaniu bardzo namietnie sie piescilam z chlopakiem choc do samego seksu nie doszlo. dzis jestesmy malzenstwem i oczekujemy dzidzi:))

Gość
Jadziaaa18lat => to już było w jakimś topiku. Mam nadzieję że to podszyw, bo jak nie, to się możesz leczyć na nogi, a internet faktycznie trafił pod strzechy :o

Gość Jadziaaa18lat
czemu podszyw tak było jesli facet mnie poniża jako dziewczynę bez szacunku mnie traktuje to ja z niego bede robic jaja sobie

Gość
Ja pierdolę autorom kolejnych reform administracji śmierć w męczarniach to za mało. Nigdy nie uważałem bicia dzieci za metodę wychowawczę, ale teraz zobaczyłem alternatywę :o

Gość no-ten-wlasnie
jadzia kurwa wymiatasz dziewczyna... sorx ksiezniczka ze oddycham twoim powietrzem....:-D

Gość znalezli sie madrzy inaczej
nie dziwe sie ze dziewczyna z zasadami jest zszokowana postawa napalonych facetow co nie umieja sie powstrzytmywac i wala prostu z mostu ze chca sie seksic. troche respektu szacunku nie tylko dla dziewczyny ale i siebie. jesli ktos by mi dal taka "oferte" to niepotraktowalabym jej "a spoko, pewnie mu sie podobam ":D tylko .. . ponoc osoby z niskim mniemaniem o sobie reaguja dosc lakonicznie i tak naprawde to co moze ponizac obrazac dla nich jest niczym niezwyklym. ja mam 23 lata ( nie, nie jestem dziewcia!)i moj nowy kolega na 1 spotkaniu zaproponowal mi " obiad u niego w domu" oczywiscie moge sie tylko cieszyc ze zbudzam taka sensacje wsrod mezczyzn ale gdzie te maniery, zaloty, mam wrazenie ze staroswiecka jestem .

Gość święta inaczej
ale jesteście wszystkie święte i prawe, śmiech, a co druga chce być przerżnięta. Ja się bzykałam z gościem parę godzin po poznaniu go, od 10 lat jest moim mężem, nie zamieniłabym go na innego. Okazał się elokwentny, wykształcony i tak dalej. Nie przejmujcie się pozorami, póki kogoś dobrze nie poznacie.