Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana.....

smutna historia...

Polecane posty

Gość rozczarowana.....

witam. mam roblem,smutny problem... jestem z chlopakiem 1,5 roku. mam 16 lat.. on juz 19. jest/było nam ze sobą dobrze. kłócilismy się jak to w każdym zwiazku bywało. ale zawsze odjadywaliśmy wspólny język. pare razy sie rozstalismy ale ja niechcialam zyc bez niego i sie zchodziliśmy. bardzo go pokochałam. ja walczyłam o to by z nim być , chodzilam za nim bo on na poczatku nie chcial ze mna byc. ale stalo sie. zaczelismy byc razem. i jak juz wyzaej napisalam jestesmy razem 1,5 roku. ostatnio bardzo czesto sie klocimy. nie mam na to sily,caly czas lacze....;/ myślałam o rostaniu. ale boję się ,ze nie dam rady,ze znowu bede do niego wracac... ostatnio zaczelam czesciej myslec o innych chlopakach. jestem jeszcze mloda i wiem,ze cale zycie przedemna ale to on byl moja pierwsza miloscia. i chyba nadal jest. niewiem czy to nadal to samo uczucie co kiedys nas laczylo. boje sie ze to juz tylko przyzwyczajenie. coraz czesciej zadaje sobie pytanie czy go kocham. nieiwem.... jestem cholernie zazdrosna o niego.... pomóżcie doradzcie coś. jeżeli ktos jest zyczliwy powiem cos wiecej... :( ps. przepraszam,ze pisze nie poprawnie stylistycznie ale jestem zdenerwowana...:(

Gość rozczarowana.....
????? :(:(:(

Gość madrala123
zrob sobie tygodniowa przerwe od niego i przemysl..:)

Gość Kurnelcia
Hmm nie wiem co Ci poradzic.. usiadz sobie na spokojnie .. przemysl to sobie i zadaj pozadne pytanie.. czy go dalej Kocham i czy chce z Nim byc.. nie ten to inny pamietaj :) tez kiedys taak mialam mialam chlopaka.. prawie 2 lata byl duzo starszy ode mnie... ale coz rozpadlo sie koles poszedl do innej .. nie moglam sobie z tym poradzic.. ale dalam rade:)

Gość rozczarowana.....
myślisz,ze pomoze....? chciałabym.. wszystkiego trzeba sróbowac. zapewne sie wam wydaje ,ze to taka szczeniacka milosc.glupota i to wszystko. nie......:(

Gość niczyyyyyja
Tobie bardziej zalezalo niz jemu. Tak nie da sie budowac szczescia, a juz na pewno nie w Twoim wieku, kiedy wszystko. naprawde wszystko przed Tobą.

Gość madrala123
mysle ze pomoze... zreszta nawet jak sama dokladnie nie bedziesz jeszcze wiedziala to przynajmniej sie dowieszs jak on zareaguje czy bedzie tesknil dzwonil itp... jak nie to rozejrzyj sie chociaz trudno, wiem...