Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28letnia z gliwic

Mam 28 lat i przezylam koszmar siedzac na plazy widzac mlodsze....

Polecane posty

Gość 28letnia z gliwic

Pomimo tego, ze jestem szczupla, zadbana na swoj wiek, zero nadwagi to jednak przezylam horror. Moj tylek nie jest juz taki jak powinien, pojawilo sie kilka duzych rozstepow, nogi niby szczuple ale jakies bez wyrazu, twarz troche zmeczona.... a tu kolo mnie biegajace czekoladowe 18 stki z jedrnym tylkiem bez sladu cellulitu, biust jak marzenie, twarze jak aniolki.... boze co mam zrobic? zaden facet mnie nie zechce:( a jak zechce to i tak zdradzi z jakas 20 stka lub bedzie ciagle sie na nia gapil:(

Gość b vvb
jak bedziesz dobrze ciagnac to cie nie zdradzi

Gość stretchjeans
poczekaj 8 lat i one beda mialy to samo co ty hehe. a jesli najwazniejsze dla ciebie jest to ze facet poleci tylko na wyglad to znaczy ze nie zalezy ci na facecie ktory wymaga cos wiecej od kobiety niz ladna figura. tylko w takim razie po co ci glowa? nie bedzie glowy nie bedziesz wiadziala innych lasek a facet poleci na reszte ciala skoro jest takie wazne ;) pozdro dziawczyno.

Gość stretchjeans
literówka! dziewczyno*

Gość Monia narzeczonahih
masz 28 lat i nie masz faceta/męza/chłopaka.narezconego buahahahhahahahahahahahahahahahaa

Gość czysta wyborowa
no to rzeczywiscie masz powod do zmartwienia:))

Gość foofi
w wieku 28 lat tez mozna miec ciało jak 18tka... tylko trzeba się ruszać, ruszać i jeszcze raz ruszac... no i jakies dobre serum ujędrniające np. eveline lipostop:P

Gość na chooj mi pseudonim
28letnia z gliwic Generalizujesz, ja mam 18 lat i wcale nie mam biustu jak marzenie czy twarzy jak aniołek bo jestem po prostu brzydka, a Ty się martwisz rozstępami, podczas gdy o wiele gorzej jest mieć paskudną mordę :-(