Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agavip80

Co by było gdyby...

Polecane posty

Gość agavip80

Witam, Mam takie pytanie. Zaczełam brac nowe tabletki "novynette" od ostatniego razu kiedy zazywałam inne tabletki czyli 2 tyg. Stare tabletki przestalam brac poniewaz czulam sie jak " balon" ostatnimi czasy. Jednakze "novynette" zaczelam brac nie w pierwszym dniu miesiaczki a po 7 dniach przerwy brania starych. Zatem sadze, ze nie do konca jestem zabezpieczona. Ale nie o to mi chodzi. Mysle o odstawieniu tych nowych tabletek, ze wzgledu na to, iz znow czuje sie jak " balon". Czy dostane miesiaczke po odstawieniu? Sądze ze tak, ale chcialabym to potwierdzic. Dziekuje slicznie i pozdrawiam

Gość nie jest wskazane
odstawianie tabletek w trakcie opakowania. A Ty chcesz tak zrobić po raz drugi, już namieszałaś w swoim cyklu i okres może być nie wiadomo kiedy. Weź tez pod uwagę że tabletki dają skutki uboczne zwykle przez pierwsze trzy opakowania, a później ustepują

Gość agavip80
Tabletki ktore brałam wczesniej skonczylam opakowanie i udalam sie do ginekologa, przepisal mi " nowynette". Biorac wczesniejsze tabletki nie mialam zadnych skutkow ubocznych, bralam je przez rok czasu, jednakze ostatnimi czasy zauwazylam, iz tyje. Dtatego zostaly odstawione. Przez okres tych 2 tyg widzialam roznice ze nie biorac tabletek, nie bylam jak " balon", a po tych znow jestem. Tabletki antykoncpecyjne zazywam poniewaz miesiaczke mam bardzo cieka, ktora konczy sie nawet na wymiotach i 2 dni z zycia mam wyjete. Jednakze po dokladniejszym badaniu ginekolog stwierdzil iz moze to ustapic po 1 dziecku. Pozatym, cere mam w nie najlepszym stanie, jesli tylko nie biore tabletek

Gość nie jest wskazane
poczekaj lepiej do końca opakowania. I idź do ginekologa ponownie