Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczech z 3

Kobitki jesteście wredne

Polecane posty

Gość Szczech z 3

Czemu naśmiewacie się z facetów z małymi fiutkami? A naśmiewacie sie wszystkie bez wyjatku. Np. jak kogoś chcecie zdeprecjonować to mówicie "pewnie ma małego fiutka" Otóż ja mam małego fiutka i co? To moja wina? Cogę na to poradzić albo co z tym zrobić? Nic. Taki mi urusł. To tak jakby naśmiewać się z karła. Albo z kaleki co ręki nie ma. Tak ogólnie to nie mam z tym większego problemu. Radzę sobie. Kompleksy? Owszem trochę. Czasami. Ale ogólnie OK. Synonimem bardzo małego członka jest często wg was 12 cm. Otóż facetów z 12 albo mniej jest całkiem sporo, bo kilkanascie procent. Zapewne więcej niż rudych. Naśmiewacie się też z rudych?

Gość
życie jest chamskie :(

ja się nie naśmiewam :o chcesz to cię przytule , bo normalnie żal mi się ciebie zrobiło :( a do forum podchodź z duuużym dystansem

ja sie nie wyśmiewam, ale co ja na to poradzę, że jak na razie to mały od mojego chłopaka nie daje mi satysfakcji? ale to jest początek, więc może jeszcze dopracujemy technikę :) i będę szczytować :) oby

Gość 12 cm wcale nie jest taki mały
jak jeszcze nie jest cienki, to normalny rozmiar. A faceci się wyśmiewają z tzw. Pokemonów, kobiet brzydkich, z małymi piersiami, z brzydką twarzą. I przez małego siura można co najwyżej dostać kosza. Przez to, że będąc kobietą masz brzydką twarz, nie wyglądasz zdrowo, masz jakieś problemy zdrowotne (np. brzydka cera, niski wzrost, nadmierne owłosienie) można być nawet bezrobotnym, albo nie móc znaleźć dobrej pracy w zawodzie:O Pomyśl, zanim zaczniesz mówić, że to my jesteśmy wredne...

A słyszałeś kiedyś \'\' mały ale wariat \'\' i tego się trzymaj :) nie ilość i wielkość a JAKOŚĆ

Ooo a faceci to niby świętoszki :O Wszyscy jak jeden mąż wymagają od kobiety, żeby miała duże tzytzki A co ona ma poradzić, że jej nie urósł? żal.pl :O

Gość Szczech z 3
Jest takie powoedzonko, "każda potwora..." Ja uważam, że jest ono prawdziwe. Bo po 1. to nie ma takiej kobiety która podobałaby się każdemu facetowi a po 2. nie ma takiej, która żadnemu się nie spodoba. Poważnie, różne gusta są. Mnie często dziwią oceny urody kobiet jakie słyszę od innych. Zdarza się, że kompletnie się z nimi nie zgadzam i to w obie strony. Tzn część kobiet uznawanych za piękności widzę jako brzydkie i odwrotnie.

Gość nie chciłabym małego
dla mnie facet z małym penisem, niski albo gruby jest na straconej pozycji, sorry :(

Gość Szczech z 3
e tam, tzytzki... nie przesadzaj, amatorów małych, średnich, dużych i wielkich tzytzków jest porównywalna ilość. Natomiast nie słyszałem jeszcze o kobicie marzącej o facecie z krótkim fiutkiem.

No bo tak jest ... wyobraź sobie że każdy szuka tego samego typu urody :) no to w tym momenie 100 facetów na jedną kobietę i odwrotnie

To prawda, że przykre, ale prawdziwe. Sam nie mam murzyńskiego pytonga, ale jest w europejskiej normie i całkiem gruby. Do tego, nie miałem reklamacji. Czy powinienem się cieszyć? Tak. Przecież są gorsi. Czy gorsi powinni się smucić? Pewnie tak. Przecież karły nie idą na zawody miss piękności. Mały fiutek jest problemem i trzeba z tym żyć szukając takiej, która ma małą i ciasną cipkę. Ot, zwykły dobór naturalny. Nie ma co wierzyć w cuda, że małym chu*jem można zwojować więcej ni ż dużym. Trzeba szukać i tylko to nam zostaje.

Gość nie chciałabym małego
dla mnie niski to poniżej 180 cm, mały penis poniżej 15 cm, gruby facet to tak mniej więcej waga równa wzrost - 95.

Gość ja zdradziłam
A ja powiem tak... Też myślałam że wielkosć penisa ma znaczenie... i mój mąż ma dużego, bo 20cm. Ale co z tego jak mnie tylko "puka", bez zadnych ceregieli... Koles z którym ostatnio się przespałam myślałam ze tez bedzie miał dużego (bo sam jest dobrze zbudowany), patrze...a tu taki penis ze 14 cm. Chociaż dobre to, że grubością nie odstępował. Miał mniejszego, fakt, ale za to jaka upojna noc!!!! w żuciu tyle orgazmów nie miałam !!! Tak więc liczy się technika, podejscie, i wiele innych rzeczy. Głowa do góry faceci z małymi penisami!

Gość ja zdradziłam
dodam, że ja też nie jestem idealna, bo cycki mam małe 75B. I co? i nie wypycham sobie poduszkami, a bardziej już wypinać nie moge! :)

Gość iyd57y
mi by to ni przeszkadzalo. jestem dziewica iboje sie 1 razu wolalabym zeby byl mały

nie generalizuj,bo nie kazda z nas sie nasmiewa...Zresztą to nie ma sie z czego smiac....:o

Gość mam małego
:((((((((((((((((((((((((((((

Gość lampka polnocna1
ja tez sie nigdy nie nasmiewalam:)

Trzymam stronę Lampki północnej. Ona jest bardzo wyważona w sądach i ma życiowe podejście do wielu zagadnień. Naprawdę mądra kobieta.

Gość Ezois
23:15 Szczech z 3 e tam, tzytzki... nie przesadzaj, amatorów małych, średnich, dużych i wielkich tzytzków jest porównywalna ilość. Natomiast nie słyszałem jeszcze o kobicie marzącej o facecie z krótkim fiutkiem. A Ty marzysz o kobiecie z wiadrem między nogami?

Gość Aganta
Tak ogólnie to kwestia rozmiaru to jeden wielki stereotyp jakich wiele. Powinniśmy raczej rozmawiać o doznaniach serwowanych przez mężczyzn podczas seksu. Nie chce posunąć się do absurdu typu: rudzi mężczyźni są super w łóżku a blondyni są be, ale naprawdę rozmar członka to słaby determinant życia seksualnego...

Gość furriatka
a mi z takim jednym w nocy było tak cudnie i nawet nie pamiętam czy miał małego czy dużego z tego szału namiętności nie zwróciłam na to uwagi :-O

Gość zawiedzony
otuz to niezalamywac sie czeba zyc dalej i co rano se powtarzac JAKI MAM TAKI PCHAM! chyba ze chcesz freda na kiblu marszczyc do konca zycia! glowa do gory i posowaj co sie rusza i na drzewo nie ucieka!!!

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
One w ten sposób leczą swoje kompleksy i się dowartościowują. Łatwiej powiedzieć, że facet ma małego jak się ma rozepchaną pi.zdę, niż poćwiczyć mięśnie Koegla, bo to wymaga wysiłku. Na innym temacie chłopak pokazał foto swojego członka, tak na oko około 17 - 18 cm. To jakaś napisała, że przyduży :D Kobiety to idiotki.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
"nie chciłabym małego dla mnie facet z małym penisem, niski albo gruby jest na straconej pozycji, sorry " Wiesz poznałem wiele takich jak ty. Mówiły tylko wielki mnie zaspokoji. A jak zobaczyły mojego to doznawały szoku, krzyczały, że chyba chcę je zabić i uciekały. jak jesteś pewna, że lubisz naprawde duże to się ze mną umów, bo przez wielkość mojego penisa żyję w celibacie. tu masz moje foto i zobacz czy ci odpowiada. może wreszcie znajdę jakąś kobietę, bo naprawdę się go wstydzę i mam przez rozmiar same kłopoty. http://www.voila.pl/244/zp12g/?1 ----------------------------------------------------------------------