Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolka

Ciąża

Polecane posty

Gość koziolka

Okres - 13 lipca Cykl - 30 dni Stosunek do końca - 27 lipca. Kiedy najwcześniej mogę zrobić test ciążowy? I czy na badanie krwi wykrywające ciąże trzeba mieć skierowanie od lekarza ginekologa? Dopiero 3 dni po stosunku a ja o niczym innym nie myślę. :-o

Gość koziolka
Nikt nie odpowie? To było bardzo nieprzemyślane... Mój związek się rozlatuję a wtedy byliśmy w stanie wskazującym na spożycie i po prostu nas poniosło... Nie będę pytać jakie jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciążę. Zapytam - jakie jest prawdopodobieństwo że w nią nie zaszłam...?

na badanie beta hcg nie potrzeba skierowania i mozna je zrobic najwczesniej 10 dni po stosunku...

Gość koziolka
Dzięki Asia.

Gość LLLOP
test z krwi mozesz wykonac prywatnie za jakie 25 zł i bez skierowania :) powodzenia

Gość koziolka
Tak sobie myślę, że osoby starające się o dziecko latami próbują i nic z tego nie wychodzi. Zapewne kochają się co miesiąc przez wszystkie dni płodne. Więc mój jeden stosunek do końca nie musi chyba od razu oznaczać ciąży... Prawda? :(

Czasem tak na złość jest, że pary starające się nie zajdą, za to wpadki "wychodzą" fenomenalnie :o Następny okres miałaś dostać ok. 12.08. - odejmując 14 dni wyszłoby jajeczkowanie z grubsza 29.07. - o ile dobrze liczę, tak na szybko :) teoretycznie plemniki tyle są w stanie przeżyć, ale w praktyce... Policz jeszcze raz sama :)

Gość koziolka
Chemical - liczyłam, ale wyszło mi tak samo jak Tobie... Mam nadzieję że ten strzał nie był celny!

Gość Pierdolą się a po tem beczą

Gość koziolka
:-o Pozostawię to bez komentarza.

Gość koziolka
A jednak skomentuję. W 2,5 letnim związku już nie ma mowy o pierdoleniu. Nawet jeśli się on rozwala.

Gość PIERDOLENIE O SZOPENIE ...