Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADZIEJA1111

PRAGĘ DZIECKA

Polecane posty

Gość NADZIEJA1111

Mam juz jedno 10 letnie dziecko :) kochana cora :D zawsze myślałm ze bedziemy mieli tylko jedno dziecko ,ale ostatnio moje wszystkie psiapsiułki rodza,albo za raz beda i chyba zaczol sie we mnie odzywac instykt macierzyński :) bo ostatnio o niczym nie moge myslec ogladam sie za innymi wozkami ...juz sama nie iwm bo po raz pierwszy zostalam mama jak mialam 21 lat i instynkt był ,ale teraz chyba czuje go mocniej :) Ja nie pracuje tylko moj maz i dobrze zarabia co prawda nie mieszkamy sami tylko z tesciami :) ale ... sama nie wiem bo z jednej strony bardzo chce a z drugiej bardzo sie boje :) bo pierwsze dziecie juz takie odchowane :D A moze jest ktos jeszcze na kafe kto doradzi :) Calusy 👄

Gość muciamucia
Ja mam tak samo i doskonale wiem o co ci chodzi :D nie mysl tylko DZIAŁAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zagłembona
Tak jak ci napisali do roboty ja bym działala powodzenia ;)

Ja jestem w podobnej sytuacji jak ty.Mam dziesięcioletnią córeczkę która strasznie chce mieć rodzeństwo jednak od ponad roku nam nie wychodzi jednak nie poddajemy się.Uważam że jedno dziecko to chyba za mało bo we dwoje zawsze raźniej w życiu.Więc nie zastanawiaj się tylko zaczynaj staranka i pisz o rezultatach.

Gość NADZIEJA1111
ASIULEK - ja juz się prawie zdecydowałam ale mężus jeszcze niezabardzo niestety :( a nie chciała bym tak jak niektore dziewczyny ( czytałam o tym na forum ) ze jak maz nie chce to same sobie wkładają nasienie palcem :o chciala bym aby to była nasza decyzja :) a jak jest z tobą?

Gość NADZIEJA1111
przepraszam źle napisalam twój nik ASIOREK7

Nadzieja siedzisz w domu, mąż dobrze zarabia ja już do tej pory zdecydowałabym się na 2 kolejnych, dzieci są cudowne, ja właśnie jestem w pierwszej ciąży, ale już się nie mogę doczekać.....;) Mam nadzieję, że wkrótce będzie też drugie....;)))))))

nadzeija szkoda czasu, macie pieniądze, dzieciom zapewnicie przyszłość, co po jednym dziecku, nie mają siostry czy brata....szkoda a im większa różnica wieku tym gorzej........zabierajcie się do roboty...;)

Ja tez chce dziecko i to bardzo. Ale nie mam faceta, pracy i kasy, ledwo wlasny pokoj...jestem na ostatnim roku studiow a instynkt macierzynski rozbudzony od dobrych kilku lat...zalamuje sie jak pomysle ze na dziecko mam szanse najblizej za kilka lat. (to znaczy dziecko od ojca ktorego kocham, bo seksu bez milosci nie uprawiam)

Nadzieja1111 masz rację że nie robisz tak jak inne powiem Ci że ja nigdy bym tak nie zrobiła.Najlepiej porozmawiaj szczerze z mężem powiec mu co czujesz.Myślę że to mądry facet i napewno też chce dzidziusa.U mnie było na wręcz odwrotnie to on chciał ja nie koniecznie.Za to teraz bardzo chcemy razem i wiem że nam się uda czego życzę wszystkim które chcą.

ASIOREK7- ja mam tak jak ty moja tez tylko o rodzeństwie mowi :) A co do męża to ... on jest jedynakiem i moze dla tego ma inne zdanie na ten temat co ja :) Troszkę wczoraj gadalam z nim i on w zartach do swojej mamy \"mamo bo ona chce dzidziusia \" a tesciowa \"i bardzo dobrze \" mi się wydaje ze meżuś sie troche boji o mnie bo miałam gestozę przy córce,ale teraz jest juz dziesiec lat i czasy sie zmieniają :) zreszta słyszałam ze jak się stosuje odpowiednią diete to mozna temu zapobiec :)

Nadzieja1111 rozumiem obawy twojego męża no ale tym razem wcale nie musi dopaść Cię to wstrętne chorubsko. Z tego co mówisz to on też zaczyna się przekonywać do maleństwa trzymam kciuki.

ASIOREK7-Oj kciuków nie trzymaj bo ponoć zdradzają ja jutro wieczorkiem jade na urlopik z rodzinka to ...pogadam z chłopem moze się przełamie oj BARZDO BYM CHCIAŁA A co do zatrucia to i czasy sie zmieniły i aparatury w szpitalach i człowiek starszy to mondrzejszy wie na co uwagę wzracać :) Buziaki👄

Życzę udanego wypoczynku i owocnej rozmowy.Ja na urlop wyjeżdżam za tydzień i nie będzie mnie przez trzy tygodnie.Jednak jak wrócę to odrazu tu wpadnę.Napisz jakie efekty rozmowy.Pozdrawiam buziaczki pa.