Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk777777777

MASAKKRA!NIE SCHOWAŁAM NA NOC DO LODÓWKI OD WCZORAJ !chyba sie zatruje!!!pomocy.

Polecane posty

Gość kk777777777

ugotowalam wczoraj wywar z siemienia lnu pol garnka i zapomnilama na noc schowac do lodówki a dzis juz piłam je ..wiadomo ze podgrzalam aż wrzało ale bakterie sie namnożyły i to nie przykryte jeszcze bylo..co robić dziewczyny?

Gość kk777777777
fuuj, teraz zajrzałam do garnka i kręcą się tam białe robale, co robić? zostawić psu, czy wyrzucić?

Gość kk777777777
piję po to, żeby ustąpiły biegunki i wzdęcia, ostatnio strasznie się z tym męczę.

Gość kk777777777
teraz dopiero zauważyłam! jestem w szoku, nie wiem co robić! z czego te robale się zalęgły? a może pies zeżre?

Gość kk777777777
MAM DOŚC TYCH PODSZYWÓW CHOLERA NAPISALAM TYLKO JEDEN POST I TO GŁOWNY.

Gość kk777777777
A PIJE TO PO TO BY NIE MIEĆ ZGAGI !!!JAKO OSŁONA DLA ŻOŁĄDKA. A PONOC TEN ODCHUDZA STRASZNIE.

Gość kk777777777
CO ROBIC? POMÓŻCIE DZIEWCZYNY! BOJĘ SIĘ TEGO JEŚĆ!

ahaaaa tu na ZDROWIE i URODA jest tych pierdolonych podszywaczy w huuuuuuj! 😠 😡 a nie ma tych robaków wiec nic nie powinno ci się dziać:) pozdrawiam autorkę.

Gość kk777777777
DZIĘKI KLAUDIO WIELKIE. MAMA MNIE POSTRASZYŁA ZE PELNO ZARAZKÓW I BAKTERI SIE W TYM SIEMIENIU MNOŻY BO TO KLEIK TAKI I DLATEGO DOSTALAM SCHIZE..

Gość jolkaaaasss
Po siemiu lnianym się tyje

A CZEMU piszesz ,że sie tyje ? Ja pije niemielone tylko takie cale ziarna gotuje 15 minut i cedze ten kleik i popijam 3 razy dnia szklanke może z tego sie nie utyje ?

nic sie nie tyje!!!!!! organizm sie oczyszcza bzdury !!! nie wie a pisze nie rozumiem takich ludzi! jak juz masz ugotowane to siemię lniane to wiesz co zrób?

Gość jolkaaaasss
Dziewczyny, które chciały przytyć, piły siemię lniane

nałóż sobie maseczkę na stopki:) i owin folia spozywczą na ok godzinke nawet jak masz czas ubierz skarpety i posiec przez ten czas w sieci:) stóptki będa miekkie delikatne uuuu jak u niemowlaczka :) ps tylko wczesniej wymocz stopy, tarka lub pumeks, wysusz i dopiero maseczka:)

wszyystko co ma dobry wplyw na uklad trawienny przyczynia sie do zrzucania zbednych kilosikow - więc wiadomo gdy pijesz bez umiaru to mozesz przytyć ale jak pijesz profilaktycznie raz dziennie to jest oki.

Gość BZDURA klaudyno totalny
Klaudio nie jesteś w temacie dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po siemieniu ja utyłam 5 kilo w miesiąc a nic prawie nie jadłam!!!!!!!!! Po szpitalu to piłam bo lekarze kazali by dojść do wagi !!!!!!!!!! Zawsze byłam chuda jak szkapa i nigdy nie tyłam bo taka przemiana materii więc czemu po siemieniu pierwszy raz w życiu utyłam i w dodatku mało co jadłam więc powinnam jeszcze chudnąć? No czemu dziecko?

po pierwsze nie mam na imię Klaudyna po drugie dzieckiem tez juz nie jestem! siemie lniane pomaga w odchudzaniu a mianowicie zmniejsza ono apetyt. wystarczy jedna szklaneczka i czlowiek juz czuje sie syty (przynajmniej tak dziala u mnie) a polecila mi to pani doktor na wieczorne napady glodu:) Jeśli chodzi o układ pokarmowy to zastosowania ma dwa (przynajmniej o nich wiem na pewno): - stanowi osłonę dla żołądka - pobudza perystaltykę jelit. więc nie mów bo ja zawsze byłam okrąglutka (nie otyła) i jak piłam siemię lniane to chudłam .

a czy ty myslisz że schudniesz nic nie jedząc????? i kto tu jest dzieckiem....?? takie głupoty to możesz ogłaszać na kółku tetralnym!

Gość ja też wiem że siemie tuczy
Moja babcia nawet tuczy tym świnie i każdy dietetyk u którego byłam mówił ,że siemie to bomba kaloryczna. Może ty pijesz odtłuszczone i może pijesz tylko szklanke dziennie?

oczywiście siemię ma ponad 500 kcal w 100g ale ja nie mówię zeby żreć tego kilogram dziennie i nie mówię o ziranach tylko o przetworzonym które jest odtłuszczone!

Gość ejj5555
no to do kurwy nędzy czemu nie piszesz od razu ,że mówisz o odtłuszczonym?co za burak z ciebie. zaprzeczasz ze siemie tuczy a teraz przyznajesz ze sama pijesz ale inne. to zrozum kobito ,że siemie tuczy zawsze chyba ze jest przetworzone i bez tłuszczu.

Gość kochana klaudio odpowiedz plis
jakie ty siemie pijesz ze chudniesz? jak to przyrządzasz? mielone czy jakie? i ile szklanek dziennie?

po pierwsze ja tego już nie piję! piłam kiedyś kiedyś jak chiałam schudnąć to było ponad 3 lata temu kiedy wazyłam za duzo po urodzeniu dziecka. a piłam siemię lniane w proszku i piłam róznie, raz na noc raz rano przed śniadaniem. Czułam się super i nie przytyłam a schudłam w 3 mce prawie 19 kg! efektu jojo nie było! do tej pory utrzymuje wagę bez jakis tam durnych diet. a obecnie siemie lniane w ziarenkach stosuje jaka maseczkę na stopy.

Gość kochana klaudio odpowiedz plis
czyli mozliwe ze po nieodtłuszczonym mozna utyć ? klaudio ty sie znasz to jak myślisz/?

ja się znam tylko tyle ile przeczytam w sieci. nie piłam nigdy tego nieprzetworzonego tych ziarenek wiec nie wiem wiem tylko ze jest kaloryczne ale czytałam kiedys bodajze na kafee ze picie w małych ilosciach nie tłuczy.

Gość o mamooooo ale burak
tłuczy ????buhahhahah ty jesteś tłukiem klaudyno!!!!