Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość costamcośtam

Boję się ciąży...

Polecane posty

Gość costamcośtam

Mam już swoje lata (jestem przed trzydziestką) i to chyba już ostatni gwizdek na zostanie matką. Mam super faceta - idealny przyszły tatuś, ale ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie w ciaży i jako matkę. Kocham dzieci i mam małych cudownych chrześniaków. Wszyscy dookoła pukają się w czoło, ze wymyślam itd, że już na mnie najwyższy czas...ale ja się zwyczajnie nie czuję jeszcze gotowa... Czy któraś z Was też tak czuje? Mam nadzieję, że jestem normalna...

Gość ja mam jeszcze gorzej
bo nie przepadam za dziecmi... Ale ponoc swoje sie kocha, nawet jak innych sie nie lubi. Wiec sie pocieszam ;)

Gość costamcośtam
nie mam żadnych wątpliwości że swoje pokocham od początku ale przeraża mnie ta swiadomość bycia w ciąży...rodzenia...boje się że nie nadaję się do tego...:(

Gość blackcat
Ja się tam ciąży nie boje za to poród jest dla mnie obrzydliwy ... chociaz sam poród jeszcze jakos zniose najgorzej z cięciem krocza - to zupełnie odpada :o Dlatego najpierw musze znaleźć szpital gdzie napewno nikt mnie ciąć nie bedze - zawsze zostaje poród za naszą zachodnią granicą :P

Gość e tam ja wezme kredyt na
cesarkę i jakoś obleci ;)

Gość ver125
ja tez sie boje.... Najbardziej tego, ze dziecko moze urodzic sie chore albo ze mi cos sie stanie.... Panicznie boje sie tez porodu... paranoja, jestem juz po 30-stce...

Gość zachłam.
kiepski powód zrobienia czegoś - bo potem bede zalowala, ze tego nie zrobilam. na tym zazwyczaj sie zle wychodzi^^

Gość 0698 0980
jak chcesz byc staruszką bez dzieci to prosze bardzo ja bym w domu nie wytrzymała gdybym była jedynaczką

Gość trtr
Ja mam 32 lata i uważam że dla mnie za wcześnie na dziecko. A ostatni dzwonek? Ostatni to będzie za dziesięć lat. :D

Gość ejbisi
Tylko ciekawe czy wasi faceci też będą tak cierpliwie czekać aż sie w koncu zdecydujecie :P

Gość actiia
aj juz jedno dziecko mam , prrawie 4 letnie. I wciaz boje sie ciazy. Nigdy wiecej. Ale uwazam, ze zycie bez dziecka nie ma szans