Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorek zip

nie zaplacenie mandatu

Polecane posty

Gość pomidorek zip

jus minely dwa meichy od kiedy powinnem zaplacic mandat. i sie zastanawiam jak to jest, jesli by mi przyszlo jakies upomnienie do skad? z policji czy jak

Gość pokonaj siebie udowodnij
po jakimś roku jak nie zapłacisz wyślą pismo do zakładu pracy że nie zapłaciłeś mandatu i ci ściagną wraz z odsetkami z wypłaty.

Gość pomidorek zip
ale ja nie pracuje , jestem jeszcze studentem

Gość moj tam
wezwanie do zapłaty przychodzi z Urzedu skarbowego.Nie wiem jak jest w przypadku studentow,byc moze,ze w domu zjawia sie komornik;)

Gość uwielbiam łysych
zabiorą z rozliczenia rocznego, z PIT-u. Wcześniej jednak do drzwi zapuka Pan z Urzędu Skarbowego i wręczy pisemne upomnienie i ponowny termin zapłaty, ale już z odsetkami

Gość adsvgas
Zalezy jaki to manadat? Od kanara, polcji, strazy miejskiej?

Jak od policjantow to po jakims roku przychodzi do domu komornik po te pieniążki :) wiem bo od 6 lat tak robie odsteki od takiej stówki razem z tym postepowaniem egzekucyjnym nigdy nie były wieksze niz 10 zł zawsze sobie tak rok czekam na komornika :)

Gość tyk
Mi zawsze przysyła skaróbwa. Zazwyczaj jak nie płace mandatu przez dwa lata to wysyłaja pismo. Jełsi nie zapłace to wtedy zabierają ze zwrotu z podatku. A odsetkami się nie przejmuj bo są symboliczne, rzedu kilku złotych w skali roku Ja za 100 zł po trzech latam mam do spłacenia 109 zł

Gość pomidorek zip
dzieki:)

Gość ciaral
o kurde :) ja mam manadt od strazy mniejskiej za palenie :O i nie zapłaciłam :O i co komornik mi przyjedzie?? zamirerzam zaplacic w paz

Gość adsvgas
ja pare razy dostalam od srazy miesjkiej i policji. nigdy nie zapłaciłam i nigdy zaden komornik nie przyszedł tylko zabierali mi ze zwrotu z podatku, a odsetek jak ktos wspomniał było 5-10 zł

Gość tamarka90
Jeśli masz wątpliwości w kwestii niezapłacenia mandatów to odsyłam Cię do ciekawej stronki https://zaplacmandat.pl/warto-wiedziec/co-dzieje-sie-jesli-nie-zaplace-mandatu gdzie w jasny sposób wyjaśniają, co się dzieje i co grozi w przypadku niedochowania terminów. Może się zdarzyć, że Ci się upiecze, ale scenariusze są różne. Na przyszłość pamiętaj, żeby jednak pilnować terminów, żeby nikt się później do Ciebie nie przyczepił