Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../

piersi

Polecane posty

Gość .../

jak zrobic,zeby byly większe oprocz tych operacji plastycznych? czy cos da jesli bede chodzila po domu bez stanika i podskakiwala? bo tak słyszalam,ze jednak cos to daje/.

Gość smaruj codziennie masłem i
jedz pietki od chleba

Gość .../
serio? tylkoze ja bardzo duzo jem ,a mimo to jestem szczupla ..

Gość 123425
od tego podskakiwania to najwyżej ci zmaleją... Piersi to sprawa genetyczna. Wejdz tu: wiekszepiersi.phorumer.pl (czy jakos tak) JEST duzo tematów :)

Gość wierchuszka
jak bedziesz chodziła bez stanika i podskakiwała, to ci sie zrobią długie i waskie cycki-parówki

Gość tojaaa
Nie chcej większych piersi! Nie wiem jakie masz.. czt to jakieś 70B, czy A.. Ja mam za duże i uwierz mi ,że 65B dla mnie byłoby idealne !!!!!! Duże piersi są blee ;)

kiedys tez mialam ten problem..czasem moze i nadal Go mam.. Najlepiej to znalesc sobie faceta dla ktorego Twoje male piersi beda najpiekniejsze na swiecie!MOj to nazywa je palantóweczki i bardzo sie przy tym podnieca:) Przez te wszytskie kompleksy wielo letnie zostal mi jedynie krzywy kregoslup od garbienia sie:) Polubilam Je dzieki Niemu..nie wtydze sie juz nawet na kompielisku paradowac bez dodatkowych miseczek..Naprawde czuje ulge !

Gość tyryry
hehe dziekuje Etmari za pocieszenie:) w sumie to racja...ale ja mam naprawde małe w porownianu do mojego wzrostu bo np. są niskie,ktore maja małe,ale im to pasuje..a ja taka wysoka chudzina i małe piersi? nie podobaja mi sie modelki ,wiec sama nie chce tak wygladac:P

Ja tez jestem wysoka..mam 171 i male piersi..Pewnie myslisz ze masz mniejsze niz Ja bo Ja rowniez zawsze czytajac inne fora wyobrazalam sobie ze jak ktos mowi pozytywnie o malych piersiach to ma i tak pewnie wieksze od moich i fajniejsze.. Moje w dodatku maja nie za ciemne brodawki i skierowane sa na zewnatrz bardziej a nie tak prosto jak zazwyczaj te wszytskie modelki maja..no ale coz..jak juz powiedzialam nauczylam sie je kochac i zawdzieczam to wyłącznie Mojemu Facetowi:)