Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystiano 18 lat

Moja dziewczyna sie martwi bo .... PROSZE O ODPOWIEDZI

Polecane posty

Gość Krystiano 18 lat

witam , mojej dziewczynie spóznia sie okres 5 dni , zrobiła dziś rano test ciązowy i wyszła jedna kreska w polu C KOCHALISMY SIE W GUMCE ZE SRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM gumka nie była uszkodzona bo sprawdzałem , byłem ostrozny zeby gdzies w jakis sposób nie przeniesc spermy itd ona ciągle mi marudzi ze test sie pomylił itd , mówi ze ją coś kłuje na dole w brzuchu ja juz niewiem co mam jej powiedziec zeby sie uspokoiła .. jestem pewny ze w ciazy nie jest . co mam jej powiedziec ? czy ma powtórzyc test? jakie testy sa najlepsze? ona zrobiła SIGNA-TEST

Gość Krystiano 18 lat
JUZ POWOLI SAM ZACZYNAM SIE BAC BO JAKIES CUDA SIE ZDARZAJĄ.. :(

powiedz jej zeby się uspokoiła , a okres spóznia się z nerwów , psychika ma duze znaczenie w tych sprawach

Gość Krystiano 18 lat
mówiłem jej i ciągle jej tłumacze , ale ona mówi ze nigdy wczesniej nie kuło ją w brzuchu itd, ja sie nie znam na testach ale mam pytanie czy testy moga wskazac błedny wynik? jak to jest?

Gość pyza908
mnie kiedys spoznil sie ze stresu 9 dni - to bylo dwa lata temu i mamusia nie zostalam

Gość qawqa
może nie tylko z Tobą spała :-D

Gość Krystiano 18 lat
jestem pewien ze tylko ze mna sypia , nawet mi do głowy taka myśl nie pszyszła zeby z kim innym

Gość qawqa
nie jeden taki naiwny teraz nie swoje dzieci wychowuje :-P

Gość qawqa
testy kłamią ale bardzo bardzo rzadko i częściej , że ciąży nie ma jak w rzeczywistości jest, niż odwrotnie niech jutro zrobi ponownie A jeśli na prawdę jest w ciąży i jeśli na pewno kochaliście sie tylko w gumce, która nie pękła to to nie będzie Twoje dziecko. a wcześniej?? nie było niebezpiecznego seksu??

Gość Krystiano 18 lat
mówiłem jej , ona boi sie ze to ciąza , przeciez gumki były szczelne , test wyszedł negatywny a okres to moze ze stresu sie spoznia

Gość qawqa
aaaa! negatywny?? zrozumiałam, że pozytywny :-) no to nie ma się czym martwić, okres często się spóźnia z różnistych powodów - stresy, dieta, niewyspanie, nawet pogoda

Gość qawqa
skoro nie było możliwości zapłodnienia ( przez gumkę plemniki na pewno nie przenikają :-D ) i test wyszedł negatywny to luz na 100 %

Gość Krystiano 18 lat
współzyjemy od jakis 3 m-cy i zawsze okres był na czas , jedynie tylko dzien sie spozniał a teraz spoznia sie az 5 dni , zawsze kochalismy sie z prezerwatywą , sprawdzane gumki z apteki z dobrą data ważności

Gość qawqa
no co Ty! mojej koleżance się kiedyś spóźniał pare miesięcy, a zwykle miała normalnie.

:P:P:P mi się spóźnił kiedyś 3 tygodniei mamą też nie jestem, niech nie schizuje bo t o tylko pogorszy sprawe.... Nie jest w ciązy, plemniki to nie rambo przez gumke się nie przebiją :) i to że nigdy jej nie kuło w brzuchu nie oznacza że jak teraz kłuje to ciąza, może nabawila się jakiejś infekcji...??? i znowu stwierdzam to samo, jak już się coś dzieje to większość kobiet zwala to na ciążę, nie długo będzie tak że jak oko nas zacznie boleć to też będziemy schizować że to ciąża:O:O:O tzn nie my, bo ja na szczęście niemam takich problemów, bez stresu żyje się lepiej.

Gość aledebilzautora
Stres i psychika. Jak sobie będziesz wmawiać, że cię boli głowa, to cię zacznie boleć.

Gość qawqa
skoro ją kuje to może coś się dzieje, niech pujdzie do gina. ale w ciąży nie jest na bank

Gość Takajajjjjjjjjjaaaaaaaa
mnie się okres ostatnio spóżnił 3 tygodnie a też byłam pewna zę w ciąży nie jestm mimo ze się kochamy, to pewnie przez upały

a własnie co do tego kłucia bo mi gdzieś wsysło..... mnie kuły jajniki, poszłam do gin i co - stan zapalny,co prawda mały ale jednak jest i stąd to klucie było

Gość Krystiano 18 lat
mam nadzieje ze nie jest w ciazy , przeciez sie zabezpieczyłem , niewiem dlaczego okres sie jej spoznia , zawsze był na czas , kupie jej nastepny test niech zrobi , albo pójde z nią jutro na badanie krwi którew jest pewniejsze , czy wynik takiego badania z krwi bedzie pewniejszy??

Gość Krystiano 18 lat
myślicie ze w ciazy nie jest na bank ??

Gość aledebilzautora
Ginekolog jest najpewniejszy

Gość Krystiano 18 lat
więc pójde z nia do ginekologa i jak nie bedzie w ciazy to załatwiamy tabletki antykoncepcyjne ale własnie zeby nie była w ciazy :(

Ginekolog może stwierdzić ciąże dopiero od któregoś tygodnia. Nie wiem dokładnie od którego. Wiem, że jak byłam u babki w 7 tygodniu to ta powiedziała mi mniej więcej "może jesteś może nie" spoko :O Nawet nie zaproponowała, żeby zrobić USG. Idź z nią na beta hCG z krwi :)

Gość chlopie nie panikuj
okres spoznia sie z roznych powodow, moze twoja dziewczyna sie odchudza bardzo czesto przez odchudzanie spoznia sie okres, przez stres, przez jakies zaburzenia hormonalne, w ciazy jak sie zabezpieczaliscie nie powinna byc bo jednak w ciaze nie jest wcale taklatwo zajsc niech zrobi jeszcze raz test lub od razi idzcie na bete to te wlasnie badanie krwi i bedziecie miec pewnosc powodzenia i napisz co i jak