Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _tercia

przerwał pieszczoty, żeby.... odebrać telefon

Polecane posty

Gość _tercia

zaczęliśmy się pieścić z moim facetem, byłam strasznie podniecona, zaczął pieścić moją łechtaczkę, ja się wiłam z podniecenia, włożył mi palec do środka, prawie szczytowałam, kiedy... zaczął dzwonić jego telefon. i on stwierdził, że to nie ma sensu. musiał odebrać, bo to by było chamskie w stosunku do kolegi, który dzwonił, gdyby nie odebrał (ten kolega miał coś dla niego - dla nas załatwić). A ja??!! Czy to nie było mega chamskie w stosunku do mnie???? I on mi mówi "zrozum mnie, nie mogę ludzi olewać". A mnie to, kurwa, może??!! no masakra. co ja mam z nim zrobić??

No fakt, nie musiał w danej chwili odbierac telefonu - mógł oddzwonic za chwilę :o A może on nie mial ochoty na sex z Toba i tak się umówił z kolegą, że jak zaczniesz go molestowac to kolega zadzwoni by to przerwać :o No ja bym go puściła w pezdu :o

Gość olo21
Tercia. zrewanzuj mu sie czyms podobnym.Jak bedziecie sie kochali nastepnym razem i wyczujesz ze on ma sie juz ,juz ma sie spuscic ,przerwij mu i powiedz ze sobie przypomnialas wlasnie o tym ze mialas zadzwonic do kumpla.

promesa, ale to tylko spiskowa :classic_cool: olo21--> lepiej jak mu przerwie mówiąc ze musi teraz szybko nastawic pranie, bo jej nie zdązy wyschnąc ;)

Gość olo21
tez moze byc .. tylko ze on moze sam...sobie zrobic dobrze jak wyjdzie nastawiac pranie.Ja bym sie chyba wsciekl w takiej sytuacji

No a myslisz, że tercia nie dostała wściku macicy i kota do głowy ?? A niby skąd ten topik :( ja też bym poleciała na palcówce jak on by był zajęty rozmową z kolegą - ostentacyjnie przy nim ;) A może by jego tak hooj strzelił :classic_cool:

Gość olo21
ale to nie to samo co u faceta? Jest to cos nie do opisania jak nie mozesz dojechac do konca.Naprawde.Bol jaj nie do wytrzymania

Gość olo21
palcowka nie zastapi ci wyciorka.Jak jeszcze gruby jest to nie ma porownania.

Gość _tercia
normalnie jestem przeciwniczką wszelkiego mszczenia się i robienia tego samego, "żeby zobaczył jak to jest", ale w tej sytuacji też o tym myślę. zaczyna mi się okres teraz, więc jedno jest pewne - przez ten czas nie będę go zadowalać w żaden sposób (seks nie wchodzi w grę z przyczyn zdrowotnych, więc kiedy on mnie nie będzie pieścił, to ja jego też nie!). Jak mi mówił "zrozum mnie", to mu powiedziałam, żeby wczuł się w moją sytuację i wtedy sam spróbował się zrozumieć. Chyba coś dotarło. ale ja nie rozumiem, jak w ogóle można tak zrobić! no sory, ale przecież każdy się liczy z tym, że ktoś może w tym momencie nie móc odebrać. ciekawe, czy jakby, za przeproszeniem, kupę właśnie robił, to też by wybiegł z kibla odebrać? :-/ Uhhhh jak tak można?!

Gość natalia990
a co wy tak w środku dnia? on ci w środku dnia robi dobrze??daj mi tego faceta