Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakub5431

Czy jest to możliwe?

Polecane posty

Witam.... Mam pytanie: Kilka dni temu masturbowałem się w łazience. Po wytrysku umyłem się i poszedłem do ubikacji. Po oddaniu moczy zauważyłem że w woda w ubikacji nie jest żółta tylko bardziej biała, czyli jakaś część plemników wydobyła się z moczem. Kiedy chciałem spłukać okazało się że nie ma wody w całym domu, dlatego udałem się na podwórko aby nalać do wiadra wodę i spłukać to. Kiedy wróciłem okazało się że w ubikacji jest moja siostra, czy podczas gdy ona oddawała mocz jest możliwe że mogło nie wiem jak to nazwać ale że \\\"woda jej chlupła\\\" i plemniki dostały się do jej organizmu ? Z góry dziękuję, myślę że jest to mało realne ale pytam czy jest taka możliwość(siostra ma 13 lat)

tak 😴 zapłodniłes swoją siostrę sedesem idzcie z tym do Rozmów w toku 😴

Gość za to chyba...
za to chyba ty masz 13 lat.. niby jak biedny plemnik miałby przeżyć kontakt z amoniakowym moczem i wodą? W takich warunkach plemniki giną NATYCHMIAST książka do biologii, klasa piąta szkoły podstawowej !!!!!!!!!!!!!!

Gość marikola
drogi jakubie , twoja sostra nie została zaplodniona buahahahahhahah ale sie usmiałam hahahaa

Gość marikola
zapytaj sie jej kiedy ma dostac okres ?

Gość znajoma jednego bartka
wszystko mozliwe , pogadaj z siostra

Gość znajoma jednego bartka
"dlatego udałem się na podwórko aby nalać do wiadra wodę i spłukać to...." buahahahahahhahahahahahahahaaa

Gość padlem na wymiona
Nie, to nie mozliwe. Ludzie na tym forum maja naprawde powazne problemy. Przyrownujac je do tego co napisales widac ogromna przepasc. Czytajac to co napisales to mnie zal dupe scisnal. Ale rzecza ludzka pytac. I nie boj sie pytac mimo ze sie smieja. Tylko przemysl to co piszesz. Albo jak czegos nie wiesz to korzystaj z wyszukiarki. Tez dobre i mniej klpoptliwe.