Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirzycaaaa

N A S Z E Z D J E C I A ...

Polecane posty

Gość mon1234
zakonnica zmywaj sie o chce zobaczyc jej muszelke:D

Gość foto dla was
ej ale ja bez kit teraz tez zauwazyłem ze to nie sa jej zdjecia:) przypatrzcie sie ze na kazdym jest np. inna posciel. uchyla inne ubrania. i jest inna karnacja skóry. 1 pupa np. jest zajebiscie opalona a 2 jest całkiem biellutka:) szubko tracisz opalenizne:) ja przynajmniej qrwa swojego fiuta pokazałem :P pokaz cos swojego

Gość foto dla was
a i na innym temacie napisałaś ze idziesz zrobic zdjecia i wkleisz to było o 17.10 a o 17.18 załozyłas ten topic z 2 zdjeciami w innych ubraniach i w innych pokojach bo kolory scian sa rózne. hehe zajebiscie szybka jestes wampirku:D

Gość jansen
zajebista dupka:) no moze i inna posciel a skad wiesz ze ma tylko jedno lozko w domu albo ze robila zdjecie w ten sam dzien ... niekore zdjecia skoloryzowala photoshopem to widac gdzie jest gola pipka.... a ty bencwale puknij sie w tego fiuta.... laska pokazuje zdjecia jako jedyna sie odwazyla a tu jej sie czepiaja... zobaczymy jeszcze wiecej??

Gość obiektywna1
boze co za naiwniacy..ale szkoda mi kobiety(?) przynajmniej raz w zyciu miala radoche...ci co nadal sie podniecaja jej wypietym tylkiem-macie albo 15 lat albo kurna nie wiem bo nie widze wytlumaczenia..gdyby to do was tylek wypinala to rozumiem ale to nie dosc ze nie ona, nie dosc ze mozna znalezc miliony takich fotek w necie to jeszcze myslicie ze sie z wami spotka :D

Gość foto dla was
a stąd qrwa wiem ze 8 minut wczesniej napisała w innym temacie ze własie idzie zrobic tez zdjecia i otem wrzuci. wiec co 2 razy sie przebrała przeszła z pokoju do pokoju. przerobiła w photoshopie jak sam mówisz i opublikowała załozyła nowy temat i to wszystko w 8 minut Ty idioto jebany?. a pozatym nie jako jedyna bo inne tez zrobiły w tym temacie i za to im Brawa:)

Gość obiektywna1
ona sie nie tylko wyglupila ona sie wydupiła

Gość wampirzycaaaa
moje zdjecia moje!!! zapewniam.po co bym miala dawac czyjes zdjecia a zreszta z tego co zauwazylam ci zco daja czyjes zdjecia daja je z twarza... jakbym to niebyla ja tez bym nie ucinala twarzy jelopy... no to koniec zdjec:) p.s. inna posciel bo to zdjecie w spodenkach bylo robione dawno a nie spie w tej samej poscieli przez caly rok. a wracajac jeszcze do koloru skory to zdjecia niektore rozjasnialam , przyciemnialam...(bo tez mam znaki rozpoznawcze na ciele:) no trudno zakonnica wygralas!!! zyjmy dalej w celibacie...:P

Gość StockingBoy
...to pieknie wampirzyca....pokazuje nastepne - boskie fotki. dzis tobie powklejam tobie tez cos. masz moze maila - to tam sie powymieniamy, czy kamerke internetowa ?

Gość StockingBoy
...wklejajcie te fotki na inne serwery - bo ten IQ jest dramat.. nie ma zdjec - tylko ciagle glowna stona sie wyswietla... brak fotki.

Gość foto dla was
ej koles bo tu ktos poprpstu szuka frajerów i mysli ze jak ktos juz wejdzie to moze zrobi test IQ za wynik płaci sie 10 zł. a jak ktos loguje sie z jego nicku ( to jest ten nick) to za 5 osób dostaje dla siebie wynik za free plus 50 zł na konto

Gość StockingBoy
... no to ladna jazdeczka to iq.. masakra. dopasc i mu cos zrobic za to i tyle.....po choinke taka wiara wchodzi i robi balagan na forach...

Gość MINKA2111
no dokladnie - ja sie juz nabralam raz na to wymeczylam si enad tym testem a jak go juz skonczylam to sie wyswietlilo ze mam wyslac sms-a po jakis kod.

Gość Dessous
..ale super jest.... musze sobie tez fotki porobic i wam pokazac... a piersi pokazesz ?

Gość hajanasa
nie bo wpadlam w kompleks jak zobaczylam wampirzycy...wampirku cudne masz te cycuszki-chetnie sama bym sie nimi pobawila:)

Gość foto dla was
ej hajansa. fajna pipka:) a mozna wiedziec czy robiłas dzis spcjalnie to zdjecie czy wczesniej chłopak robił?:) bo jak teraz to gratuluje odwagi robienia takiego zdjecia z paluszkiem specjalnie na forumm:) to jak jest?:)

Gość StockingBoy
...czemu - tez super w nylonie i z kolczykiem. zrobic sobie na penisie lub nizej przy jadrach kolczyk? co sadzicie kobiety ?

Gość hajanasa
a wczoraj robila tak mnie podjarala ta wampirzyca heheh

Gość bardzo slodkie
cipeczki mniam mniam

Gość Foto dla was
hajansa to czemu w nagłówku jest Cipa mojej-letniej dzewczyny i pierwszy komentarz jest z 6 lutego?:) hmmm? ej dziewczyny wstawiajcie swoje zdjecia. nie rozumiem czego sie wstydzie. a jeszcze bardziej nie rozumiem czemu wstawiacie byle jakie i mówicie ze to wasze. MASAKRA:/

Gość ja888888888888
foto dla was - chyba cie pojebalo zeby jakies laski siedzialy przed kompem i sie chwalily swoimi zdjeciami, takich rzeczy sie nie pokazuje...co za palanty...sie jaraja bo nigdy laski na oczy nie widzieli. wklep sobie w google sex teens photos i masz tysiace cip do podziwiania

Gość Foto dla was
do Ja888888888 chyba o to chodzi w tym temacie zeby zobaczyc dziewczyny z forum idioto. jak bys qrwa cos zrozumiał(a) to bys wiedział(a) ze chodzi mi o to ze jak nie chca wstawiac swoich to niech nie wstawiają wcale zamiast wrzucac cipy jakis obcych panienek. Bo to jest Qrwa bez sensu. Elo

Gość ja88888888888888
jak tu siedza 30-letnie baby z piatka dzieci myslisz ze maja sie czym chwalic?? no to niech dadza a nie jakies pierdolniete wampirzyce ktore daja zdjecia sciagniete z neta i jeszcze podrasowane. po chooja ze tak powiem

Gość wampirzycaaaa
a ja mam watpliwosci czy foto dla was nie jest baba ... hmm moze to ty jestes zrozpaczona zakompleksiona babka ktora chce obejrzec cialko kobity a fiutow tez jest pelno w necie...

Gość Foto dla was
no to jak qrwa nie maja sie czym chwalic to niech nie wqrwiaja ludzi zdjeciami sciągnietymi z neta i niech wcale nie wklejają