Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka849

guzki na wargach sromowych

Polecane posty

hey dziewczyny! mam problem, generalnie chodzi o to, ze w czoraj rano odkrylam na swoich wargach sromowych jakis guzek, wyglada to jak wielki nabrzmialy pryszcz i strasznie boli, przy poroszaniu sie ociera sie o bielizne i boli ;/ nie wiem co to jest i co z tym zrobic, a do lekarza jest termin dopiero na 26 sierpnia ;/ ;/ ;/

Gość proszeciebardzo
kup sobie crotlimazolum- taka masc- chyba tak sie pisze- i smaruj

Gość do lekarza idz człowiecze
jak boli to pewnikiem opryszczka --- gnaj do lekarza bo proponowany wczesniej Clotrimazol -- maść p/grzybicza nie pomoże.

hmmm nie wyglada to jak opryszczka nie mam swiadu, pieczenia a ni nic takiego poprostu boli jak Ci pryszcz na twarzy wyjdzie i tak napecznieje to jest takie samo uczucie.... sama nie wiem :(

Gość hm he hooo
gin:)

no wlasnie pierwszy wolny termin jest dopiero na 26 sierpnia a ja juz w poniedzialek wyjzedzam nad morze i nie wiem co mam z tym fantem zrobic

Gość a jjaaaa
mam to samo już drugi dzień i też mam ochotę się tego pozbyć brrrrrr to dokładnie takie coś jak nabrzmiały pryszcz jak przycisnełam to , to leci z tego ropa brrrrrrrrrrrr przypomina wrzód

Gość paszczura
dziewczyny, tam też są pory, kanaliki potowe i takie tam i to czasami się zatyka i dochodzi do stanu zapalnego, więc w sumie to taki pryszcz. myśle ze trzeba to przemyć i posmarowac jakąś maścią antybakteryjną i może troche pochodzić bez bielizny

wiesz co? czytalam, ze to moze byc wrosniety wlosek, albo otarcie heh naprawde nie wiem przemywam to rumiankiem....

Gość gozdzik rozowyy
mi sie kiedys tak stalo na wewnetrznej stronie wargi sromowej - taka kulka, ktora urosla i bolala. dwa razy bylam u lekarza, ktory zapewnil mnie, ze nie jest to zadna choroba weneryczna. zapisal masc, ktorej nie zdazylam uzyc bo to peklo i samo sie zagoilo. kolezanka tez miala podobnie. jednak jezeli nie zejdzie, to do lekarza marsz!!!!

Gość proszeciebardzo
ja tez miałam, i niestety okazało sie, ze to jakis stan zapalny pochwy czy cos takiego, a to na zewnatrz jest tego efektem. dostalam globulki i wlasnie ta masc. czyli masc plus lekarz

tak naprawde zadna z nas sie na tym nie zna i trzebaby zasiegnac porady lekarza, tylko cholera jasna czemu gdy oni sa potrzebni sa tacy niedostepni ;/ ;/