Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy22

spuchnięta kostka

Polecane posty

Gość pomocy22

witam mam probem coś mnie ujeb... w kostkę z początku był zwykły bąbel jak po ukońszeniu komara tylko od wczoraj rana kostka mi tak spuchła że nie mogę już nawet nogi w but wsadzić, boli przy chodzeniu nie moge wogóle kostką poruszyć w żadną stronę bo strasznie boli, u lekarza byłam mam proszki ale to nic mi nie pomaga zrobiłam se opatrunek z sody i nic. Teraz mnie już tak napier... że nawet nie mogę na tą nogę wstać. Co robić czym by tu jeszcze przyłożyć żeby opuchlizna zeszła

Gość pomocy22
teraz jak dotknełam do tej kostki to myślałam ze się z bólu zwiję a opuchlizna już do palców sięga \. Prosze niech mi ktoś poradzi bo nie wiem co robić

Gość pomocy22
up up

Gość ja bym pojechala
na pogo0towie skoro ci sie pogarsza...nie ma sensu ryzykowac noge masz tylko jedna a w Polsce sluzba zdrowia taka ze tzreba o siebie waklczyc bo inaczej nie racza sie zajac porzadnie pacjentem

Gość figowa_kibitka
oj ojo jja wiem cos o tym bo dopiero co mi opuchlizna schodzi po uzadleniu przez osę :O:O:O i tez na pogotowiu byłam 2 razy. nie idz do przychodni na pogotowie tylko do szpitala odrazu. pozdrawiam.

Gość pomocy22
ehh osa raczej napewno nie, bo bym czuła jak mnie by ukąsiła to raczej zwykły komar ewentualnie pająk, tylko że noga dalej puchnie, a ok 3 tyg temu siostrę coś w piszczel ugryzło i też miała takie spuchnięte to aż w szpitalu wylądowała, nie wiem jak do jutra nie przejdzie to pojade na izbę przyjęć tylko mam złe doświadczenia bo jak ona ze swoją nogą pojechała to chirurg nawet nie raczył tego obejrzeć bo powiedział że lekarz rodzinny już dał leki i on nic nowego niewymyśli i zeby brać to co jest :O

Gość pomocy22
a wiesz do szpitala to nawet nie ma co iść bo powiedzą że to niezagraża życiu i oni nie przyjmują tu takich przypadków i wyślą do rodzinnego po skierowanie i jeśli ten zadecyduje je dac to wtedy przyjść wiem bo jak siora miała tą nogę spuchnięta to dzwoniłam i się pytałam :O

Gość pomocy22
ehh a moze okład z rumianku by tu coś pomógł bo rumianek chyba ma jakieś właściwości anty zapalne

Gość ramburak
dawno nie słyszałem już o ciązy pozamacicznej w kostce :o

Gość ....finka
Oklady z wody i octu jablkowego .lisci kapusty ,babki lancetowatej..

Gość julia........
oj ja tez mam takie dolegliwości!

Gość doktorek gregorek
Chlodne oklady, altacet, i ze 2-3 wapna musujące na raz wypić.