Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoskaa

Pokazcie swoje brzuszki

Polecane posty

No nie wstydzcie sie..ja mam straszne kompleksy z powodu mojego brzuszka i pomimo ze jestem dosyc szczupla, ten wylewajacy sie tłuszczyk mnie dobija:( Ktos jeszcze sie tym martwi:(?

Gość roxanaxp
biegi! najlepszy sposób na zrzucenie tłuszczyku z całego ciała ;) a później jak juz tłuszczyk spalisz i będziesz chciała uwidocznic troszkę mięsnie brzucha cwicz 6 weidera :)

są rożne ćwiczenia pomagające wyszczuplić brzuszek;] polecam Aerobiczna 6 Weidera. poszukaj sobie tych ćwiczeń w necie. ostrzegam jesli chcesz uzyskac efekt musisz regularnie wykonywać te ćwiczenia. powodzenia

Gość roxanaxp
6 Weidera jest tylko na wyrzeźbienie mięśni NIE na spalenie tłuszczu. Jeśli nie chce aby jej talia zanikła najpierw musi spalić tłuszczyk - najłatwiej to zrobić biegając ;)

tak na wyrzeźbienie ;) ale również pomaga w spalaniu i w zrzuceniu brzuszka. oczywiście bieganie ten proces przyśpieszy.

NO dzieki dziewczyny:) Wlasnie poczytałam o tych cwiczeniach, nie sa az takie trudne, wyczytałam tez ze w połaczeniu z Clen Burexin widac efekty juz po 6- ciu tygodniach:) Stosował ktos moze ten preparat??

Gość hogata agata
polecam rower - mozesz jeździć z dzieckiem w foteliku :) zyskacie obydwoje:) to prawda, na tłuszcz najlepsze aeroby czyli rolki, biegi, rower:)

Co do biegania to nie za bardzo mam z kim i gdzie, no i glupio tak po osiedlu biegac, jak wszyscy komentuja nawet w jakich ciuchach do sklepu wychodzisz:(

Gość hogata agata
tu są moje efekty weidera:) po 12 dniach

Gość natalia990
aaakotkidwagf4322 masz śliczną figurę też sobie chyba zrobię kolczyk w pępku; ) laski nie martwcie się wystarczy cwiczyc!! po 100 brzuszków dziennie

hogata agata....ja widze i chyba zaczynam nabierac przekonania...moze za 2 tyg znowu wrzuce swoj brzuszek i bedzie juz widac jakies efekty:) Nie ma co siedziec i narzekac..lepiej sie zabierac do roboty:)

Gość aaakotkidwagf4322
a jestem juz po ciazy dodam