Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa23...

pomozcie mi rozwiazac problem czemu zaden facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość smutnaaaa23...

a jak chce to mi sie nie podoba

Gość smutnaaaa23...
dodam ze mam na imie Mariusz i posiadam motorynkę

Gość smutnaaaa23...
pytaj odpowiem kurcze nie naleze do tych co sie narzucaja ...moze przez to moze za facetem tzreba gonic..sama juz nic nie weim ja mam chyba pecha

Gość smutnaaaa23
nikt mi nie pomoze? super

odpowiadam na pytanie zawarte w tytule - widocznie okrutny z ciebie bazyl. Nie dziękuj 🖐️

Gość smutnaaaa23
ni odpycham.... nie jestem ani brzydka ani glupia

Gość smutnaaaa23
...mowie prawde...kreci sie kolo mnie pelno typow ktorych ja nie chce a

a mnie nie chce żadna dziewczyna ale przynajmjiej wiem dlaczego bo jestem: nudny, nieckawy, beznadziejny. nieśmiały,. malomówny, brzydki, niski, nie mam znajomych, nie ma zainteresowań, nie ma ze mną o czym gadać itd......... proste

>> ale przynajmjiej wiem dlaczego bo jestem: nudny, nieckawy, beznadziejny. nieśmiały,. malomówny, brzydki, niski, nie mam znajomych, nie ma zainteresowań, nie ma ze mną o czym gadać itd......... Rasowy z ciebie przegraniec, a w nicku masz, ze wygrałeś? :o

justyno, ale zamiast cytować w formie zarzutu po raz enty tą samą powszechnie znaną prawdę "że nam tylko dupy w głowie" może należy wreszcie to przyjąć do wiadomości;)

Jeszcze parę lat temu nosiło się podróby conversów i grało cały dzień w nogę...a teraz :O tylko mi dupy w głowie...ehh życie;)

Gość ofe rma
a ja wiem dlaczego. bo strasznie mało jakoś jest facetów. a fajnego wśród nich znaleźć to już naprawdę cud. jechałem wczoraj tramwajem i zwróciłem na to uwagę. w tramwaju masa kobiet. młodych, pieknych. gorąco było więc w pełnej "odsłonie". prawie każda przypominała hollywoodzką aktorkę. fryzury, nogi, piersi - wszystko takiej jakości że nie można chcieć nic więcej. no i faceci. w tramwaju było ich dosłownie paru. i to takich, że w porównaniu z nimi to ja jestem adonis. ryje jakies takie że na ulicy się wstyd pokazać. łyse to wszystko. no porazka kompletna. gdybym był kobietą to chyba bym się pociął. nic dziwnego że kobiety nie mogą znaleźć nikogo kto by się im podobał. nawet jak nie mają za dużych wymagań. no i faktycznie, fajny facet to jest rozrywany na prawo i lewo i moze sobie pozwolić na wiele.

Gość ogolnie malo jest osob naprawd
e ciekawych a te co tak narzekaja same nie sa lepsze

Gość iiaiaaa
ale faceci,,,az sie rozmarzylam

Gość lato lato wrocilo
haha super to jest pod tym linkiem. niestety wiele kobiet moze sobie tylko o takich facetach pomarzyc :(

Gość Denn
U mnie jest podobnie.Nie jestem jakiś okropny,jak się podobam to mniej urodziwym,a ładniejsze?Nie ma!