Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aramanda

Na moim balkonie....

Polecane posty

wyglada jak umarty :P jest troche dziwne bo one sie chowaja raczej ;)

mu chyba gorąco? może chory :( mi dzis wpadl jakiś ptak do pokoju, był wystraszony , ja troche też , ale zachowałam zimną krew, przykryłam go recznikiem i podnioslam do okna... ale był śliczny :)

Gość niski to dla mnie poniżej 184
słodki:) poruszaj go czyms:D

Gość bimbol
prześliczny, uwielbiam nietoperze! niestety one często mają wściekliznę, trzeba uważać. szczególnie to jest podejrzane, że śpi w takim miejscu, może był za słaby żeby dolecieć do swojej kryjówki?

widać, jak oddycha No własnie trochę się boję, że może chory :( Na zywo wyglada słodko :D

Gość nie masz googli
a może to mysz?

No ja niedawno z rodzinką wychowałam piskle sikorki, bo wypadło z gniazda :D a teraz sobie lata po polku i wraca na noc do domu :) A teraz ten nietoperz...

Haha, wiem jak wyglada mysz :P gorzej, jak nie poleci w nocy :O biedaczek :(

Gość na moim tez
Na moim balkonie tez spia 2 ale u gory tak jak dach zachodzi na balkon i nie moge ich pomacac. Przylatuja i odlatuja. Fajne sa.

Całkiem inaczej sobie wyobrażałam nietoperza :D a to takie słodkie, przynajmniej, jak śpi ;)

Ale fajne :D Szkoda, że nie masz lepszego aparatu :P Swoją drogą, myślałam, że nietoperze się do góry nogami :P Ja raz w zoo widziałam takie dziwnego nietoperza, który chyba się urodził bez skrzydeł :/ wyglądał jak mały, pomarszczony człowieczek i cały czas pił krew :/ W ogóle nietoperze z ludzkimi twarzami musiałyby być straszne (w jednym opowiadaniu takie były :/). Żałuję, że się nie spytałam pracownicy zoo o niego :/

No to może on jest chory :/ Ale jak mu pomóc? Nie chcę go ruszać, bo niewiadomo, czy nie ma wscieklizny itp. :(

Toż to mały Toffik. :P Ludożerca chce cukierka hehehe Fajny :)

Gość bimbol
W nocy powinien odlecieć, więc do jutra daj mu spokój. Jak nie odleci to możesz go przez jakiś gruby materiał włożyć do małego kartonu i zawiść do weterynarza. W niektórych miastach są też specjalne ośrodki, można zadzwonić i zapytać o radę: http://forum.przyroda.org/topics1/znalezione-nietoperze-co-z-nimi-robic-vt6336.htm Ale do jutra się nie martw, będzie ciemno to poleci!

Gość teenage angst
ale piekny,uwielbiam nietoperki :)

Ejj, nietoperek jest chory :( Dalej lezy, nie tak dawno lekko go poruszaliśmy, żeby sprawdzić, czy zyje - lekko się poruszał i tyle... Żal mi tego maleństwa :( Ale jestem z takich okolic, że weterynarze są do d*** Co mam zrobić? Nie chcę patrzeć, jak się męczy :(

Gość jajajajajajaja
sprawdz gdzie w twojej okolicy jest miejsce gdzie mozesz sie zglosic (na linku u gory) i tam zadzwon. powiedz, że leży na balkonie, może każą przywieźć, a moze powiedzą jak go "spakować" i dostarczyc do nich. Jest taki piękny.... :)