Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje przemyslenia na kafe

MI JUZ NIE PRZESZKADZA ZE PARTNER MIAŁ KILKA KOBIET PRZEDE MNA

Polecane posty

Gość moje przemyslenia na kafe

Dawniej jak byłam młodsza to mi to przeszkadzało ale teraz mam 25 lat i juz inaczej na to patrze . Zwłaszcza jak facet jest starszy tak ma 30 lat a nawet 30 pare to wtedy fakt ze miał przede mna kilka kobiet nie jest jakis dziwny . Moj obecny ma 32 lata i miał przede mna 4 inne . Zreszta jak sie kogos poznaje to nie wiadomo kto to jest i jakis inny poznany przeze mnie moze miec jeszcze wieksza ilosc partnerek w przeszłosci . Wiadomo faceci to faceci troche inaczej podchodza o seksu . Teraz w tych czasach ludzie miajacy dobrze ponad 20 lat zazwyczaj mieli wczesniej jakis partnerów/partnerki . Bo chyba najwazniejsze jest to ze jak jest ze mna to zeby był mi wtedy wierny - czyz nie tak ??

Gość mam to samo co ty moja droga
obecnie znalezc chlopaka lub dziewczyne a zwlaszcza chlopaka po 2tym roku zycia ktory nie wspolzyl jeszcze jest bardzo trudno. to sie udaje parkom co chodza ze soba od 15-18 roku zycia. a pozniej to juz alles wyruchane;/ ale jak kogos kochasz to nie wazne ile kobiet mial przed toba. wazne, ze teraz kocha Ciebie i jest z toba. o.

Gość no mozna ostatecznie wybaczyc
facetowi ze sie szmacił w przeszlosci, jak jest wierny i przystojny, ale do takich mam na wstepie ograniczone zaufanie