Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mamucha

Pomozcie mi mamuski siedzace w domu

Polecane posty

Gość smutna mamucha

Nie wiem co sie ze mna dzieje :( od jakiegos czasu nic mnie nie cieszy wszystko wrecz mnie wkurza do bialej goraczki !!! Jestem mloda mama moja mala ma roczek od poltora roku nie pracuje siedze wiekszosc czasu w domu.Ze znajomymi spotykamy sie zadko poniewaz daleko mieszamy i nie ma szans na wyskok na kawke :( Maz wraca z pracy pozno :( praktycznie wiekszosc czasu jetsem sama w domu.Czuje ,ze dzieje sie cos nie dobrego ze mna :( Czy wy tez tak macie ??? taki moment zalamki :( Ostatnio tez troszke krucho u nas z pieniedzmi :( i moze tez to min sie przyczynilo :( do mojego okropnego nastroju :(

U mnie też długi pobyt w domu nie sprzyjał psychice. Im więcej jestem w domu, tym bardziej mi się nie chce, więc ruszam - do pracy, do ludzi, do życia. Dojrzałam do decyzji o podjęciu pracy - będzie ciążko, ale wiem, że lepiej. Dla mnie, dla męża, dla synka. Będzie lepiej, zobaczysz! Może mogłabyś podjąć jakąś pracę na kilka godzin, żeby oderwać się od życia domowego? Ja tak miałam w zeszłym roku - od października do czerwca pracowałam, ale tylko dwa dni w tygodniu i dużo mi ta praca pomogła. Pozdrawiam i prztulam :) i dobrze wiem, co przeżywasz. Trzymaj się :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass
witam obecnie jestem w ciazy we wrzesniu rodze a nie pracuje od 2 lat i powiem wam ze jak moj maz jest w domu i nigdzie nie wyjezdza to jest ok ale od poczatku roku niestety wiekszosc czasu jestem sama i tez mi juz odbija dlatego wiem ze jak urodze to tak po pol roku poszukam sobie jakiesgos zajecia najlepsza bylaby praca na pol etatu lub kilka dni w tygodniu bo chodzi wlasnie o te oderwanie sie od codziennosci i kontakt z ludzmi to jest naprawde wazne...