Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakamotczyk

mój limeryk miłosno-seksualny

Polecane posty

Gość Jakamotczyk

pewna kobitka z miasta Bordeauz kopulowała kręcąc mordą a że zębów mało miała tylko w nocy się dawała i gębę zxakrywała kołdrą

Gość Z. Kaqlmon
a to moja twórczość: moja marzenka jest w cipce cieńka na cyckach gładka i na pośladkach daje mi chętnie aż mi nie zmięknie

Gość nie no moje uznanie
jesteście cool :D:D:D:D

Gość IZOLDA12345678
a moj Andrzejek, mały złodziejek kradnie mi cnote w kazdą sobote jak mu nie daje to krzyczy i grozi ze na złosc mnie se cycka odmrozi no to mu daje dla swietego spokoju bo sciany mam cienkie w moim pokoju

Gość uwalonynamaxa
kurdebele walę Hele tralalala mam anala usiasusia łap cycusia kizimizia robie dzidzia

Gość mój limeryk
raz pewien facet z Warszawy pojechac chcial do Nieszawy bo tam raz mieszkala ta, co mu dawała w sumie - biedny byl ten facet z Warszawy.

Gość ihiihihihh
ihihihihihihihiihiihihih

Gość IZOLDA12345678
jestem sobie sexi lalka chłopcow lubie-to normalka myśle ze wyglądam ładnie i poruszam się dość zgrabnie pupkę mam jak orzech mały biuścik całkiem okazały nożki jak sarenka gibkie między nimi super ci**e :-D

Gość Saramantka
Anna Bikont i Joanna Szczęsna w swojej książce "Limeryki czyli o plugawości i promienistych szczytach nonsensu" twierdzą, że limeryk powinien być absurdalny lub plugawy ... i przytaczają taki limeryk: Jest rolnik na Labradorze Co chujem sieje i orze Nawozi i okopuje A wszystko wyłącznie chujem Szczęść Boże ( autorzy - Stanisława Balbusa i Jacka Balucha) i taki: Pewna góralka rodem z Wisły Biust mała cokolwiek obwisły I prócz innych wad Wydatny miała zad Lecz umysł miała ścisły ( autorka - Janina Pilch) i taki: Pewien zoolog z Jeny Lubił pierdolić hieny Lecz narzekał: psiamć Ach przestańcie się śmiać Bo dostaje od tego migreny (autor - Maciej Słomczyński) i taki: Pewna panienka w Krakowie Kuciapkę miała na głowie Więc gdy kto chciał dymać dzieweczkę Wpierw musiał zdjąć jej czapeczkę A więc - chapeu bas panowie (autor - Bronisław Maj) ... czy aby polska literatura nie jest zbyt śmiała dla tutejszej cenzury ?

Gość Saramantka
przypominam autorom, że limeryk ma rym AABBA

Gość fajne te utforki

Gość galicki
walę Wale na powale chociaż Wale to mam w pale i nie kocham Wali wcale

Gość ponawiacz...........
dzień już cały ciągnę pały końca nie ma dziś dziś walenia

Gość Kalczyk
sam mjut !!!