Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szyszaaa

Ile za kg nadbagazu w ryanairze?

Polecane posty

Gość Szyszaaa

dostałam limit 15 kg + 10 kg podtecznego, ale troszkę (ok 5 kg) mi za duzo wychodzi. Na stronie info ile za kg nadbagazu jest niedostepne, wiec pytam Was, moze mieliscie doswiadczenia ze zbyt ciezka walizką. :) Ile te 5 kilo moze mnie kosztowac? Moze lepiej uszczuplic bagaz jednak? Jakies inne linie miały stałą opłate za nadbagaz bez wzgledu na wage, inne miały cene za kg... jak to w tym przypadku moze byc? Swoją drogą chyba tylko Ryanair ma tak małe limity...ale za pozno sie zorientowałam :/

Ja rok temu własnie za 5kg nadbagażu zapłaciłam prawie 30f, ale teraz to faktycznie jest 2 razy drożej, 12f za kilogram nadbagażu. Proponuję te 5kg upchnąć do podręcznego:)

jesli lecisz z Polski to tutaj generalnie sie nie czepiaja. mi udalo sie juz kilka razy przekroczyc limit duzego bagazu o 2-4 kilo i nigdy nikt nie kazal mi doplacac ani przekladac do podrecznego. aczkolwiek jak lecialam z Bristolu to chlopak ktory stal przede mna przepakowywal sie kilka razy bo mu nie pozwolili doplacic za nadbagaz. czasem jak widze jakiej wielkosci torby ludzie targaja jako podreczny to mi sie slabo robi - czasem to jest torba w ktora na dobra sprawe mozna upchac drugi duzy bagaz a mimo to przechodza bez problemu. chyba tez kupie wieksza torbe na przyszlosc.

Gość nie rozumiem.....
masz net i nie potrafisz sobie sama sprawdzic na stronce tylko musisz innych o to pytac....