Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMMM54

mam straszne wyrzuty sumienia czy słusznie?

Polecane posty

Bo to nie jest sprawa kompleksów. U większości zwierząt okres godowy trwa tylko przez jakiś czas. U ludzi przez cały rok. W czasie owulacji z kobietami dzieją się różne rzeczy. Tak jest i nie ma co tego potępiać i ganić.

Gość komiczne ma racje
a od brata niedzwiedzia sie odczep bo fajny jest :P taka stara jestes i przejmujesz sie takimi pierdolami. Nie chcialas to nie trzeba bylo sie dawac macac. Swoja droga.. tez jestem chuda i szybko sie upijam ale po 2 piwach na pewno masz swiadomosc tego co robisz :D:D a zrobilas to bo mialas ochote, a teraz "moralnosc" ci sie odzywa :D ot, tyle

autorko... bo to oczywiste ze mialas na to ochote... kobiety maja ochote na przypadkowy sex, na przlizanie sie z facetami itp, tylko sa znacznie bardziej spiete niz faceci i dlatego tego nie robia... alkohol was rozluźnia i robicie po prostu to, czego normalnie boicie sie zrobic ALE MACIE NA TO CHĘĆ... a co do życie po życiu.. najgorzej jest, gdy ktoś naczyta sie kasiążek bardzo monotematycznych i we wszystko pragnie wcisnąć jakis taki biologizm i darwinizm... tak wiec - teraz 3 piweczka i bedzie pełna penetracja :P:P

Gość wysmiewczyni
odpisz mu na esa ze ty nie spotykasz sie z takimi fłatwymi facetami i niech spada. Tacy jak ona to na jeden raz co najwyzej. Nie interesuja cie faceci ktorzy leca na pijane laski, ot i tyle:)

Gość wysmiewczyni
on*

Gość kaseks
Ja sie kilka razy całowałam z facetami na imprezach na trzeźwo...o zgrozo :/