Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdde

Ulało mu się z malutkim skrzepem krwi..

Polecane posty

Gość dqwdde

ale ten skrzep tak jakby był taki gęsty śluzowaty, dodam, ze bardzo malutki..i taki bardziej brązowy niz czerwony...co to moze byc? czy wasze dzieci costakiego miały?? podobno to objaw nietolerancji laktozy mleka krowiego

Gość asdfghjkf
do lekarza idź

Gość Binas
Jeśli karmisz piersią, sprawdź, czy nie krwawi Ci brodawka. Jeśli nie, są dwa wytłumaczenia - to może być alergia, ale też bardzo groźna tzw. choroba czarna noworodków (nie chcę Cię straszyć, ale u mojego dziecka taką podejrzewali po zdarzeniu dokładnie takim jak opisałaś). Do lekarza musisz iść koniecznie i niezwłocznie!

Gość Binas
czarna choroba noworodków, postać krwotocznej choroby noworodków; objawy: krwawe wymioty, czarne, smoliste stolce; zapobieganie i leczenie: podawanie wit. K, przetaczanie osocza. Źródło - Encyklopedia PWN

Gość dqwdde do binas
binas ale moje dziecko to nienoworodek, ma 3 miesiace, nie robi czarnych kup i nie było wymiotow z krwia, tylko malutki skrzepik krwi i to jednorozowo

Gość ciekawa jestem...
czego oczekujesz? ze postawimy Ci tutaj diagnoze? jezeli sytuacja sie powtorzy albo beda inne niepokojace objawy do lekarza marsz!!! bez dwoch zdan!!! tutaj to sobie mozemy o kremach do pupy popisac albo o wysadzaniu na nocnik...

do lekarza moja mala miala pozniej zapaleni pluc po takim wymiocie dodam ze wczesniej wszystko bylo bezobjawowo czyt.brak goraczki, kaszlu, kataru ot tak nagle dostala zapalenia pluc ekra w nocy do szpitala nas wiozla wiec udaj sie predko do lekarza

do lekarza moja mala miala pozniej zapaleni pluc po takim wymiocie dodam ze wczesniej wszystko bylo bezobjawowo czyt.brak goraczki, kaszlu, kataru ot tak nagle dostala zapalenia pluc ekra w nocy do szpitala nas wiozla wiec udaj sie predko do lekarza