Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GRUBA KASIA

dieta grejfrutowa...kto ze mną...

Polecane posty

CZEŚĆ WSZYSTKIM....OD DZIŚ ZACZYNAM DIETE NA SAMYCH GREJFRUTACH I SOKACH GREJFRUTOWYCH ...KTO SIĘ DO MNIE PRZYŁĄCZY??? 1 SIERPIEŃ :waga:88kg 30 SIERPIEŃ :waga:60kg

Gość petitA.
ile się chudnie , jakas gimnastyka zaplanowana ... ? Ile grejpfrutów dziennie... ? proszę o wiecej info.

hehehe! ten 1 i 30 sierpień to chyba nie tego samego roku, co??

Gość szalona kobieto
chcesz schudnąć 28 kg w 30 dni???

pewnie, że chce! ale chcieć a móc.... ja bym chciała schudnąć 7 kh do jutra najlepiej :-P

Gość brrrrrrrr
Hehe autorko topiku: Nie wyobrazaj sobie za duzo, jak na moje to gora 7-10kg:)Ale to i tak bardzo duzo:) Daj sobie czas:)

miedzy 8-10 godziną; 2 grejfruty lub 2 szklanki z grejfruta między 12-14 godziną ; 2 grejfruty lub 2 szklanki soku z grejfruta między 14-16 godziną; 2 grejfruty lub 2 szklanki soku z grejfruta PO GODZINIE 16 niewolno nic jeŚĆ...... 1 sierpień jest 88kg 30 sierpień będzie 60 kg

Gość buhahahah
aż się śmiać zaczęłam jak przeczytałam ile chcesz w ciągu jednego miesiąca schudnąć :]

Gość szalona kobieto
jestem ciekawa, ile wytrzymasz ale - życzę powodzenia :-) bedę tu zaglądać

kochane, przecież to jest dita tylko dla wytrwałych tutaj możemy się wspierać...acha i dodam jeszcze jedno najlepiej robić po 40 brzuszków dziennie :rano 20 i wieczorem 20...na samym początku po tygodniu zwiększyć do 80 na dzień...

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
ja pierdole...dla wagi robić ze swojego ciała wrak...idź ze swoją wagą do psychiatry lepiej.

Gość brrrrrrrr
Kasiu, wierze w Ciebie, ale watpie,ze az miesiac dasz rade....ale 3mam kciuki:)Jesli rade dasz, do zrzucisz duzo, moze nie az tyle co piszesz ale duzo, tylko potem zaplanuj odpowiednie wyjscie z diety, prosze Cie:)

ja nie mówię, czy warto czy nie. nie wykluczam, że wytrwasz. Ale tyle kg NA PEWNO nie stracisz!!!

"... kochane, przecież to jest dita tylko dla wytrwałych ..." kiepsko wobec tego widze Twoje szanse na niej - gdybys byla wytrwala nie dorobilabys sie takiej nadwagi. (Pisze to tak pewnie, bo wiem po sobie...) Sama dieta: beznadziejna, wyjalawiajaca organizm, efekt jojo gwarantowany :( Takie cos jest dobre jak ktos ma studnie zamiast zoladka i chce sie przez 2-3 dni oczyscic troche i zapanowac nad glodem, ale nie jako cala kuracja. Przemysl to sobie jeszcze. Nie wierze, ze schudniesz prawie 30kg, bo na to trzeba czasu. Spojrz na topik o diecie owocowo-warzywnej np. To taki post, a nieliczne, ktore wytrzymuja 6 tygodni nie chudly wiecej niz 20kg, a to i tak bardzo rzadko. Jesli by Ci sie jednak udalo: myslalas o piersiach? :o

Gość brrrrrrrr
Kasiu, ja w zadnym wypadku sie z Ciebie nie smieje, a zaczne nawet podziwiac jak dasz rade:) Tylko powtarzam nie tylke kg, pomysl racjonalnie, a warto napewno, tyle ze ja mam swoja dietke:)

załóżmy, że masz dzienne zapotrzebowanie kcal 2500 ( a pewnie masz mniejsze ). To nawet nie jedząc nic w ciągu 30 dni spalisz 2500 * 30 =75 000. Co w przeliczeniu na kg wynosi 75000 / 7000 =10. 71 kg

JUŻ kiedyś schudłam na tej diecie 20 kg w 3 tygodnie ale było to 3 lata temu a że zaszłam w ciąże to teraz mi trudno pozbyć się było kilogramów..a pozatym mieszkam zagranica a tutaj słodycze są tanie..Przed ciążą ważyłam zawsze 60 kg przy wzroście 175cm więc teraz trudno mi jest się p[ogodzić z tak wysoką waga ;)

Gość Odchudzajacym nalezy
sie wsparcie.Dieta zajebista :) Taka motylkowa

Gość klnbjk
Gruba Kasia a ile masz wzrostu?

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
dziewczyno czy ty zdajesz sobie sprawę że masz coś co się nazywa serce? to bardzo pracowity mięsień, który potrzebuje białka żeby się dzień po dniu regenerować. taka dieta jest dobra na oczyszczanie np na 5 dni i mam nadzieję ze więcej nie wytrzymasz bo szkoda twojego serca. będąc przez miesiąc na takiej diecie skrócisz sobie życie o kilka lat. nie wspominając już o takich drobnych problemach jak anemia, niedobór witamin i totalnie rozregulowana przemiana materii. porażka. mogę się założyć że jeśli doprowadzisz tą dietę do końca będziesz wyglądać gorzej niż teraz. żywy trup, z fatalną cerą i włosami ze zwisająca skórą...fujj!!

Nie chcę nikogo obrazić, ale najpierw nie patrzycie na to co jecie, kiedy jecie, ile jecie a potem chcecie chudnąć 30 kg w miesiąc:O Co z tego, że będziesz szczupła skoro piersi Ci obwisną, skóra sflaczeje, porobią rozstępy:O Zastanów się dziewczyno i podejdź do tematu racjonalnie

Kasiu,ile tak kosztuja grejfruty ?Ile musiałabym tak dziennie na to wydawac Kochanie?? P.S.Cos mi sie zdaje ze jej kurewsko zazdroscicie,bo ma sile do marzen realizowania.

Dobra zakładajcie sobie z góry co tam chcecie ...piszcie co chcecie a ja i tak będe opisywać tak często jak będe mogła o swojej wadze wyglądzxie i samopoczuciu ;)

Gość brrrrrrrr
Do Koo---> jak sie przelicza to?Mozesz mi obliczyc ile zrzuce w ciagu 21 dni, biorac na to, ze moje zapotrzebowanie to jakies 1000?? Dziekuje z gory:)

Kasiu,nie odpowiedzialas na moje pytanie :( Czekam,czekam.Mam nadzieje ze bedziemy szly do przodu wyznaczona droga :)

brrrrr zapotrzebowanie 1000?? na pewno masz większe! mogę Ci obliczyć, tylko napisz na jakiej diecie?? ile kcal dziennie?? Odchudzajacym nalezy kurewsko zazdrościmy?? no nie żartuj! czego?? że ma 30 kg do zrzucenia??? czy tego, że z pewnych rzeczy nie zdaje sobie sprawy, a to oddala ją od wizji utrty kg?? autorko ja nic sobie nie zakładam. nie pisałąm czy dasz radę, czy nei, bo Cię nie znam, nie wiem, jak silną masz wolę itd. Mogę nawet założyć, że wytrwasz, choć każdy organizm by się buntował. Ja tylko obliczyłam Ci to klarownie, ile realnie możesz zrzucić kg, bo to sie nei bierze znikąd i da się to obliczyć. Oczywiście, opisuje co i jak, sama chętnie poczytam.

odchudzającym należy czy mozesz mi powiedzieć jak masz na imie ile wazysz i ile masz wzrostu i ile chcesz schudnać?