Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu szkoda slow

moj byly dzis sie odezwal po tym jak jakies 2tyg temu zerwal

Polecane posty

i po wyciagnieciu od tchorza powiedzial wtedy ze ma inna(wcale nie chcialo mi sie w to wierzyc,trudno mi w ogole bylo sobie to wyobrazic),i gdy juz jako tako pogodzilam sie z tym ze potraktowal mnie jak byle kogo olewajac,dzis czy wczoraj odezwal sie piszac esa ze to nie chodzilo o inna dziew,ze zaluje tego co pisal,ze nigdy nie zwatpil w swoja milosc itd,a powodem jego zachowania byly jak on twierdzi: bardzo duze problemy w domu(nie wiem o co chodzi,w sumie mam to teraz gdzies).ok,tylko ze teraz taka jest kwestia ze to ja mam go w nosie,jakos sobie przetlumaczylam ze od teraz jestem sama itd a on sie odzywa,a ja czuje do niego chyba obrzydzenie chociaz juz nie wiem,bo trudno mi zrozumiec takie zachowanie jakie on odstawil.wracam do pl za ponad mies,chyba ze cos sie zmieni wiec teoretycznie mam duzo czasu na myslenie,ale nic nie wiem.podejrzewam ze na kafe wiekszosc napisze zebym olala(do czego sie sklaniam).pytanie; czy mam w ogole mu wierzyc?jak sie teraz zachowac?

Gość ugotuj mu obiad
i zrob loda. Panisko wraca, wybaczyc trzeba :)

Gość kikk m
Poczekaj ten miesiac, nie dawaj mu zadnej odpowiedzi. Podejmiesz decyzje jka wrocisz do PL

teraz to mi jest obojetne wszystko co z nim zwiazane,nie wiem czy w ogole chcialabym z nim byc