Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorissa

Dobry fryzjer w Rzeszowie.

Polecane posty

Witam, poszukuję sprawdzonego salonu, ponieważ chcę zmienić kolor włosów i chciałabym wyjść z niego zadowolona. Nie zależy mi żeby było tanio, ale profesjonalnie. Mam ciemno brązowe włosy nie farbowane od ponad dwóch lat, chciałabym zafarbować je na kolor kasztanowy, rudy, ale nie marchewkowy, tylko taki stonowany. Podobają mi się odcienie rudego z Loreal Casting. Proszę o wpisy, pozdrawiam:)

Gość hej lorissa
ja znam fajnego fryzjera,napisz ile mozesz mniej wiecej wydac na nowa fryzurke to Ci podam namiary,bedziesz zadowolona

Gość hej lorissa
jestes?odpisz....

Gość nie no dziewczyno
najpierw pytanie zadajesz a püozniej czlowiek czeka tak dlugo zebys sie odezwala,wiesz co ugryz sie w dupe jak nie umiesz poszanowac ze ktos chc eci pomoc ,tepa kretynka

no hej jestem, ktoś się zagalopował w tej tępej kretynce, no ale nic. na fryzjera mogę wydać ze 150 zł, ale nie więcej, mam krótkie włosy, więc myślę,że farbowanie nie powinno kosztować więcej, myślałam o soho, byłam tam nie raz, ścinają dobrze, jednak panie mogłyby się więcej uśmiechać, a i doradzić tez by mogły, dlatego za to soho ma u mnie minus i nie wiem czy zaufać im w kwestii farbowania.

Gość hej lorissa
ale ludzie sa swinie,nie wiem po co takie chamstwa pisza. ale zbieg okolicznosci bo ja Cie wlasnie chcialam wyslac do soho,moja kuzynka tam farbowala i jest zadowolona,ja bym Ci polecala,profesjonaln salon i w ogole ok

sama nie wiem, muszę to jeszcze przemyślec, ale dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

Gość hej lorissa
ja Ci mowie zaryzykuj bedziesz zadowolona,moja kumpela tam pracuje,anka ma na imie,idz do niej