Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .beresni

Antykoncepcja zawiodła? kobiety pomóżcie , odp!!

Polecane posty

Gość .beresni

juz niewiem co myslec , zeby było jasne wszystko napisze od początku bo bardzo sie boje ze jestem w ciazy ostatni stosunek uprawiałam z chłopakiem 5 lipca ( to był mój 17 dzien cyklu) miał prezerwatywe ale nie konczył we mnie , gumka była szczelna i cała sprawdzalismy , 16 lipca dostałam okres okropne bóle itd... natomiast 5 dni po okresie robiłam test ciazowy rano i wyszedł negatywny dzisiaj jestem równo w połowie cyklu i nie mam sluzu owulacyjnego a powinnam miec i powinny bolec mnie piersi na okres a nie bolą jeszcze... czuje niechęc do kawy , mało jem , a duzo chce mi sie pić i bardzo sie poce .. dodam ze mialam zapalenie dróg oddechowych i brałam antybiotyk forcid 1000 ale wziełam tylko 3 antybiotyki (19-23 lipca) czy antybiotyk moze wpłynąc na wynik testu ciazowego ????????? DLACZEGO NIE BOLĄ MNIE PIERSI I NIE MAM JAJECZKOWANIA ? CZY TO CIĄZA ? chłopak mowi ze nie ale ja i tak mam obawy bardzo sie boje ! mam 18 lat

Gość .beresni
kupiłam dzis kolejny test quick vue , jutro rano zrobie

Gość .beresni
? :O jestem załamana i spac w nocy nie moge , koszmar ..

Gość witamm witam
boze co za idiotka:O

Gość .beresni
dlaczego odrazu idiotka? nierozumiem bardzo sie martwie ..:O

Gość witamm witam
nie wierze ze panny w tym wieku moga byc az tak jebniete:O wypierdalaj dziecko z kolejnym topikiem:O

Gość .beresni
topik zalozyłam abyczytac konkretne odpowiedzi a nie takie komentarze ..:O

Gość witamm witam
jestes pierdolnieta zakladasz sto takich samych topikow:O

Gość .beresni
oczekuje jakiejsc porady , boje sie , mam nadzieje z e ktos mnie zrozumie

Gość witamm witam
pierdolnieta jestes spojrz co napsialas!!!:O kurwa dziewczyno kazdy ci mowil z enie jestes a ty ciagle to samo:O trzeba bylo sie nie kurwic gowniaro jebnieta:D

Gość .beresni
chłopak sie zabezpieczył i mimo tego konczył na zewnatrz zawsze jak czuł ze dochodzi ... ale ja sie boje bo nie mam owulacji

Gość witamm witam
bedziesz miala kurwa piecioraczki jebieta idiotko:O

Gość .beresni
nie jestem jeb*** ani idiotka , poprostu pytam sie na kafe czy to oznacza ciąze , a ty sypiesz takie komentarze , jakbys nie rozumiala tematu

Gość witamm witam
bo kurwa zakladasz sto razy a kazdy ci mowi ze NIE JESTES W CIAZY aty jestes tak kompletnie pusta ze nie dociera do ciebie:O buhahaha 18 lat i taka byc pierdolnieta buahha:D

Gość .beresni
witamm witamm, nie jestem taka jak napisałas , boje sie bo naprawde , nie mam owulacji a powinnam miec bo co miesiac mialam sluz itd ,

Gość witamm witam
wlasnie jestes bo nie slkonczyl w tobie gumka nie pekla a ty mialas okres i test negatywny.. boze co za idiotki sie rodza:O

Gość idź do ginekologa i zapytaj
czemu nie masz owulacji, zresztą owulacji po pierwsze nie da się określić tylko po samym śluzie, to nie takie proste, po drugie byłas chora mogł się okres przesunąć, po trzecie bywają cykle bezowulacyjne! Facet miał dobrą gumkę, nie skończył w Tobie, miałas okres, zrobiłas test ciążowy więc skąd ma być ta ciąża? Z powietrza:/ Matko w szkole uczą skąd się biorą dzieci:/ Jak się boisz ciąży to seksu nie uprawiaj albo idź po tabletki

Gość .beresni
zawsze mialam w polowie cyklu sluz gesty przezroczysty , trwał on 2 dni a teraz nie ma , cykle mialam zawsze regularne bardzo , wiec nie wiem co mam myslec , boje sie , słyszałam ze mozna zajsc w ciaze nawet gdy guma nie pwknie itd

Gość .beresni
ale zaczeły bolec mnie cycki a śluzu nie mam bo sprawdzam , :(

to źle słyszałaś. Jeśli gumka nie pęknie nie ma mowy o ciązy, chyba że bawiliście się we wkładanie mokrych od spermy paluszków do pochwy. Dziecko drogi, zdrowe kobiety w dniu owulacji, z pełnym stosunkiem i wytryskiem nie raz nie zachodzą w ciąże a Ty miałabyś zajść? Z powietrza tylko i wyłacznie. Nie jesteś w ciązy! A jak jeszcze raz powiesz że się boisz to cię opierdole jak wcześniej ktoś inny. Jak nie wiesz skąd sie dzieci biorą to nie uprawiaj seksu bo nie dorosłas do tego

Gość .beresni
powiedzcie mi , jak jutro zrobie test rano ,to wynik bedzie wiarygodny?

Gość golaaaa
bez kitu dziewczyno czym ty sie martwisz,jak było tak jak piszesz to napewno nie jestes w ciąży. dzizas

Gość witamm witam
ten co zrobilas ostatnio byl wiarygodny!! na pewno nie ejstes w ciazy!!!!!!!!!

poprzedni wynik już był wiarygodny. Tak test będzie wiarygodny bo jest wiarygodny już w dniu w którym kobieta powinna dostać okres, który Ty miałas i test tez robiłaś:/

Gość .beresni
chłopak uwazał zeby nie przeniesc spermu itd , zawsze jak czuł ze dochodzi to wyjmował członka i potem znowu , zmienił gumke na nowa itd , ale ja mam wstrest do kawy , duzo pije i sie poce i duzo spie :(

to masz ciąże urojoną:/

Gość .beresni
bo czytałam ze mozna miec okres podczas ciazy czytałam tez ze testy ciazowe sie mylą czasami i ze jak sie jest w ciazy to kawa nie smakuje , a ja kawe lubiałam sobie rano wypic z mlekiem a teraz nie pije :O

Gość .beresni
czyli co? mówicie ze to raczej nie jest ciaza? a test powtórzyc jutro rano? wiem ze troszke panikuje , ale zdziwiło mnie to ze przestałam lubiec kawe itd :(

tak okres czasem jest podczas ciąży, testy też czasem się mylą, ale prawdopodobieństwo abyś zaszła w ciąze używając nieuszkodzonej prezerwatywy, na dodatek miała okres podczas ciązy a test wyszedł negatywny jest jak jeden to tryliona

Gość .beresni
mam nadzieje ze test wyjdzie wiarygodny wynik bo od owulacji mienło 30 dni , czy poczekac jeszcze kilka dni ?