Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwie sie

dlaczego niektore kobiety tak lubia sprzatac?

Polecane posty

Gość dziwie sie
kurde jak mozna dzien w dzien sprzatac, codziennie to sie tylko zmywa, a wieksze porzadki tj. odkurzanie, zmywanie podłog, pranie i prasowanie raz na tydzien wystarczą Lata 50 juz dawno mineły

do: Jestem jakaś inna Jak możesz zmywać codziennie i zawracać sobie głowę garami. A niech się nazbiera, w sobotę sobie dla rozrywki pozmywawasz i masz znowu spokój cały tydzień. Może tak pomyśl. powodzenia.

Gość łojejej
moja mama tak ma, z tym, że ona za tym nie przepada ale sprząta prawie non stop bo lubi mieć czysto. czuję się przez to winna, bo ja nienawidzę, a pasowałoby sprzątać za nią. ale mama robi to do przesady:/

Gość dziwie sie
dzis wstawie pranie, jutro poprasuję szybko, odkurzę , zetre kurze i bedzie czysto a inne niech sprzatają godzinami dzien w dzien, ciekawe czy doceni to ich mąz widzac ciagle mało atrakcyjną zonę latajacą na miotle, ze szmatą i przeganiajaca wszystkich bo trzeba posprzatac

Do: SZKODA SŁÓW MOICHD Ale ja przecie nie mówiłam o zmywaniu. wiadomo że powinno się zmywać CODZIENNIE i też TAK ROBIĘ. Mi chodzi bardziej o ścieranie kurzu codziennie i tego typu "bałaganu" co moim zdaniem jest zbędne (chyba że ma się uczulenie ma kurz lub ma się astmę).

Gość wnuk smirnofa
bo to jest sfera zastepcza radzenia sobie z balaganem w zyciu. szczegolnie seksulanym :) milego sprzatania

Gość to zależyyy
ja posprzątam codziennie po kilka kilkanaście minut i mam spokój i wolną sobotę :) i nigdy nie ma w domu balaganu

Gość kostolik
A kto lubi sprzątać? No właśnie... my też mamy sprzątaczkę, ale zamawianą w razie potrzeb, z pozamiatane.pl tylko to jest pod Warszawę. Generalnie najczęściej zamawiamy 2-3 razy w tygodniu, wszystko załatwia się przez net.