Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domi...

ta porąbana nasza-klasa

Polecane posty

MóJ chłopak ostatnio dodał komentarz na nasze-klasie do takiej wydry.. \"świetna fotka..mmmm.. :)) \" no myślałam , że huj mnie strzeli, co o tym myśleć, czy to jest normalne ?

i jeszcze ta panienka, wygląda jak pudelnica, kazałam mu skasować konto,skasował ale już ma od nowa a ma 22 lata... jak mógł wogóle coś takiego napisać do innej ?

Gość laseczka XXXX
palant...a co Ty mu mówisz na to?

Gość kocica mazurska
a co ma do tego nasza kasa ? jakby naszej klasy nie było, to gapiłby sie na fotce, na facebooku , w realu i wszędzie indziej

Gość kocica mazurska
no i co ? Ładna dziewczyna, może troche upindrzona, ale nie z przesadą. Po miastach pełno tego, chcesz mu oczy wybić, żeby ich nie widział ?

bo ja się nie spodziewałam tego po nim, zawiódł mnie, fotki nie ma, tylko naszą-klase.

Gość krecone gorą
świetna fotka.............mmmmmmmmmmmmm ładna dziewczyna

Gość kocica mazurska
no dobra, na pierwszym foto nie widac było - jednak jest mocno upindrzona hehe co nie zmienia faktu, że takie chodza po ulicach i ich nie zniszczysz

wygląda jak mój pudel, ble i do niej napisał coś takiego chyba,żeby zrobić mi na złość ja przez to mam doła i chyba się roztaniemy, bo ja tego nie moge zapomnieć.

Gość brzydkaa.. mało naturalna

pudelnica jebana, bez tego makijażu wygląda jak czarownica, tylko do zdjęcia się tak wypindrzyła, wiem, bo chodze z nia do jednej szkoły :/

Gość aga1982
ta laska to jaks pinda i tyle ząłoż sobie fikcyjny profil i napisz komentarz ze wyglaa jak suka i powinna isc pod latrnie czy coś takiego wyżyj sie a potem powiedz swiojemu że jak nie usunie swojego profilu to podszyjesz sie pod niego i bedziesz wszystkim w jego imieniu wysyłac chamskie komentarze :))

Gość karoolek
domi... http://89.149.202.112/dev254/0/298/873/02988 73854.jpg -------------------------------------------------------------------------------------------- A tak na powaznie , to o co Ci chodzi całkiem fajna dziewczyna , by to podkresic dodał mmmmmm zadnego tu wielkiego zgryzu nie widzę . Tylko Twą zazdrosc i to ta złą

Gość fgfffdg
haha jesteś żałosna dziewczyno.

już ja zwyzywałam przedwczoraj od pudelnic i pindrzastych suk :) troche mi ulżyło.

Gość karoolek
Domi wklej teraz Twoje zdjecie , porównamy , czy ona jest pudelnicą , czy ty ten teges

Gość aga1982
no i dobrze co tam że ktoś jest z abardzo zazdrosny pieprzyć dziewczyna chce sie wyrzyć niech sie wyzyje boze co komu zależy , że faceci to świnie wszyscy wiedzą a że kobiety to wredne suku też wiadomo wieć poobrażac można

domi, a po co tak po niej jedziesz? :D ej sorki, ale to Twój facet napisał jej komentarz :) jesteś trochę jak te żony, co za zdradę męża winią wyłącznie kochankę ;)

Gość Jakarta
Ja pierdziele dziewczyno ogarnij sie!!! Po pierwsze twoj chlopak napisal "swietna fotka" a nie "sliczna jestes" czy "pieknie wyszlas". Wyluzuj troszke:/ A po drugie to w sumie ladna ta dziewczyna moze tylko troche za mocny makijaz:P

Gość filipinka23GGGG
NIE MA SIE CO PRZEJMOWAC PRZECIE WSZYSCYY PISZA WSZYSTKIM TAKIE BZDETY A TAKIE ZDJECIA JAK TEN LACHON TO żENUJąCE MATKO TE POZY JAKIE ONE PIERYKNIETE