Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..nicole ola

CZY test wyjdzie miarodajny jezeli zrobie go JUTRO RANO?

Polecane posty

Gość ..nicole ola

juz niewiem co myslec , zeby było jasne wszystko napisze od początku bo bardzo sie boje ze jestem w ciazy ostatni stosunek uprawiałam z chłopakiem 5 lipca ( to był mój 17 dzien cyklu) miał prezerwatywe ale nie konczył we mnie , gumka była szczelna i cała sprawdzalismy , 16 lipca dostałam okres okropne bóle itd... natomiast 5 dni po okresie robiłam test ciazowy rano i wyszedł negatywny dzisiaj jestem równo w połowie cyklu i nie mam sluzu owulacyjnego a powinnam miec i powinny bolec mnie piersi na okres a nie bolą jeszcze... czuje niechęc do kawy , mało jem , a duzo chce mi sie pić i bardzo sie poce .. dodam ze mialam zapalenie dróg oddechowych i brałam antybiotyk forcid 1000 ale wziełam tylko 3 antybiotyki (19-23 lipca) czy antybiotyk moze wpłynąc na wynik testu ciazowego ????????? DLACZEGO NIE BOLĄ MNIE PIERSI I NIE MAM JAJECZKOWANIA ? CZY TO CIĄZA ? chłopak mowi ze nie ale ja i tak mam obawy bardzo sie boje ! I CHCE ZROBIC JUTRO RANO KOLEJNY TEST CIAZOWY , CZY WYJDZIE WIARYGODNY? to bedzie 31 dni po owulacji mam 18 lat

Gość WYJDZIE WIARYGODNYYY
ale po co go robisz okres mialas , jeden test juz wyszedł negat. kochaliscie sie w gumce !!!

Gość WYJDZIE WIARYGODNYYY
to ze nie masz sluzu nie znacze ze nie masz owulacji

Gość aaaaaałaaaaaam
okres mialas w ciazy nie jestes

Gość ..nicole ola
okres mozna miec w ciazy :(

Gość nie odpowiadajcie jej
to CLARKA, idiotka:O znowu tu jesteś?????????????

Gość ..nicole ola
kto??????????????? owszem byłam wczesniej , ale dzis i wczoraj na dziale antykoncepcja

Gość ..nicole ola
i czesto mam czkawke , ciagle o tym mysle

Gość ..nicole ola
i wzdęcia , bardzo sie boje

Gość ..nicole ola
czy test ciazowy bedzie wiarygodny 31 dni po owulacji?

Gość O rany to na pewno clarka
:| A Ty juz czasem nie powinnaś rodzić? :O

Gość ..nicole ola
pytam sie was dziewczyny bo sie boje ze nie mam jajeczkowania

Gość ..nicole ola
czy test quick viu jest dobry , czy dokładnie wykryje hcg?

Gość ..nicole ola
bardzo sie boje dodam jeszcze ze tydzien temu uprawialismy sex oralny i przyszedl a ja polknelam czy mozliwe jest wiem ze to glupie zebym byla przez to w ciazy??? dziewczyny pomozcie

Gość ...nicole ola
15:38 PODSZYW !!!

Gość ..nicole ola
15:41 PODSZYW!!! napiszcie czy moge zajsc w ciaze przez polkniecie smermy ??.

zapamiętaj sobie że w ciąży nie ma okresu są tylko plamienia które niektórym kobietom wydają sie być okresem. A poza tym to skoro robiłaś test po okresie to znaczy że nie jesteś w ciąży. A jeżeli nadal się boisz to zrób jutro ten test i spokój. Jeżeli miałabyś być w ciąży to wyjdzie ci nawet gdy go zrobisz choćby i teraz.

Gość ...nicole ola
asia , okres w ciazy mozna miec normalny , a test najlepiej robic rano , tak mówiła pani z apteki , :O

Gość ...nicole ola
wiec wynik po 31 dniach po owulacji powinien wyjsc wiarygodny?

Gość ...nicole ola
pani z apteki dała mi quick vue -powiedziala ze jest najlepszy

Gość tak tak.... ..........
tak tak na bank jestes, bedziesz miala okres do 9 miesiaca, brzuch ci wcale nie urosnie bo ktos tak napisze na cafe i tak bedzie, zobaczysz a na domiar zlego dziecko sie nie urodzi, ktos ci powie, ze sie wchlonelo i tez w to uwierzysz, bo tak pisza na cafe jestes juz laska wkurwiajaca z ta swoja skrajna glupota, wypier***aj na podworko pobawic sie pilka a nie bierzesz sie za seks i potem trujesz dupe co minute!!!

Kobieto daj sobie luz, co? We wczesnej ciązy to i owszem najlepiej test robić z rana bo wtedy jest największe stężenie gonadotropiny w moczu. Ale w twoim przypadku po tak długim czasie to wg mnie nieważne kiedy zrobisz to i tak w przypadku ciązy jest tak duże stężenie że zawsze wyjdzie pozytywny. Rozumiesz już?? A co do okresu to napewno nie jest to obfity okres trwający kilka dni tylko plamienia lub skąpe krwawienie które może przypadać w czasie ewentualnego terminu okresu. Żaden ginekolog ci nie powie że w czasie ciązy ma się taki sam normalny okres jak zwykle. Każde krwawienie z dróg rodnych ciężarnej jest niebezpieczne więc tym bardziej coś co miałoby być jak okres. A poza tym to skąd miałby niby być obfity okres? Przecież szyjka macicy jest zamknięta a w samej macicy rozwija się dziecko. A miesiączka o ile wiesz to złuszczanie się wyściółki macicy w przypadku braku zapłodnienia. Więc co w przypadku ciąży miałoby się tam złuszczać? I to co miesiąc?

Gość ..nicole ola
czyli jestes w ciazy i do 9 miesiaca moge miesiaczkowac?? o jeju co ja powiem rodzica i chlopakowi

Gość ..nicole ola
ja wiem ze mozna krwawic w ciazy ale az do 9 miesiaca to mnie przeraziliscie no nic dzwonie do chlopaka powiedziec mu o ciazy trzymajcie kciuki!!

powiesz rodzicom, ze powinni byli stosowac gumki a chlopakowi powiesz, zeby nie marnowal sobie z toba zycia tylko znalazl madrzejsza

Gość ...nicole ola
asiaSz --> kobiety na kafe pisały ze normalny okres mozna miec w ciazy itd.. i ze testy sie myla nawet w 8 tyg ciazy , ja sie tak boje , masakra

trzymamy trzymamy kciuki i mamy nadzieje, ze chlopak achowa sie na poziomie czyli zostawi cie w cholere bo nie wytrzyyma nerwowo z idiotka :D

Gość ...nicole ola
podszywy 15:54 15:55 podszyw

Gość ...nicole ola
a wcale nie podszyw ja poprostu jestem beznadziejnie glupia i na pewno bede miala trojaczki, ide dzwonic do chlopaka... ale on tak naprawde jest dziewczyna, my tylko ie tak bawimy ze on jest chlopcem, czy moge byc mimo szystko w ciazy? pomuszcie!

Gość ..nicole ola
ale czemu z idiotka?? wy musicie zawsze kogos skrytykowac ja swoje wiem ze mozna miesiackowac do konca ciazy i tak wlasnie jest u mnie a test wyszedl negatywny bo bralam antybiotyki