Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apatia mnie dopadła

APATIA - JAK POKONAĆ

Polecane posty

Gość apatia mnie dopadła

Dopadła mnie straszna apatia. Nic mi się nie chce, do niczego nie mogę się zmusić i do niczego nie mogę się zabrać a muszę pracować. Zupełnie nie mam siły i motywacji. Macie jakieś sposoby na poprawienie samopoczucia i odzyskanie motywacji i chęci do pracy?

Gość MUUUU
Może coś w rodzaju Tigera pomoże? Jak pracujesz, to doda Ci energii, a później to myślę, że już sama zobaczysz, że będzie lepiej. Powodzenia :) Też tak czasami mam, że nic mi się nie chce, ale wtedy najczęściej śpię :D

Gość apatia mnie dopadła
Piłam już napoje energetyczne, kawę, brałam magnez i witaminy, nie wiem, co jeszcze moge zrobić. Może rzeczywiście się prześpię.

Gość MUUUU
Może to faktycznie z przemęczenia ta apatia? Sen jest dobry na wszystko :)

Gość ja pokonałam apatię
mam męczącą i stresującą pracę, często zostaję po godzinach, do tego studiuję zaocznie. przez wiele wiele miesięcy nic mi się nie chciało, nie mogłam się do niczego zmusić, po przyjściu z pracy najchętniej kładłabym się spać. zaniedbałam mieszkanie bo nie chciało mi się sprzątać. aż w końcu...nadszedł wymarzony urlop i pomimo że nigdzie nie wyjeżdżałam wystarczyło parę sesji na słońcu, wyprawa na masaż i do fitness klubu i pomogło. po masażu świetnie się poczułam, potem po jodze jeszcze lepiej. teraz mam mnóstwo energii, także moim zdaniem aktywność fizyczna jest rozwiązaniem

Gość Organizacja Zdrowia - WHO
"WHO" czyli Światowa Organizacja Zdrowia uznała Zioła Tybetańskie (Tibetan Herbs) jako nieliczną skuteczną i bardzo zdrową metodę zwalczania depresji oraz pełnoprawny lek naturalny antydepresyjny. ZIOŁA TYBETAŃSKIE posiadają Atesty i certyfikaty medyczne. Można je kupić w atestowanym sklepie bezpośredniego importera pod adresem: www.ziolatybetanskie.com