Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantaaa

rozwój nadżerki

Polecane posty

Gość samantaaa

Na badaniu kontrolnym dwa lata temu ginekoog stwierdził u mnie niewieką nadżerkę, tak małą, że powiedział mi, że nie mam się czym przejmować i nie trzeba jej póki co leczyć. Nie wiem jak minął ten czas ale od tego czasu nie byłam u ginekologa.. Nie miałam powodów, czasu.. Jak bardzo mogła rozwinąć się nadżerka w tym czasie? W maju tego roku w drugiej połowie cyklu miałam wodniste upławy.. ale minęły, bo dostałam miesiączkę a po niej było wszytsko ok. Więc szybko o tym zapomniałam.. Ale ciągle czuję, że coś jest nie tak, dbam o higienę, zaczęłam brać lacibios femina.. i mimo to, ostatnio znów pojawiły się upławy.. Czy to wina nadżerki? W dodatku czasem podczas stosunku czuję ból w podbrzuszu, po lewej str. Boję się.. Sama jestem sobie winna, że tego nie dopilnowałam.. :(

to raczej jest wina nadzerki. A niektórzy wcale nie mają dolegliwości a potem okazuje sie grupa 3 ( tak pisała gdzies na forum jedna dziewczyna) Zanim uwierzysz lekarzowi to musisz ich z 7 odwiedzić:( kazdy gada co innego . Ja tez mam. Grupa miedzy 2 a 3. Tez boli przy stosunku i mam upławy. Teraz mam miec wymrazaną