Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest

Czy wasi faceci tez sie masturbuja?? czesto a dokladnie sa uzaleznieni

Polecane posty

Gość czemu tak jest

Moj facet jest uzalezniony od masturbowania... kiedys potrafil robic to co chwile .. Chowac sie w rozne miejsca zebym go nie nakryla... przez okolo 2 miesiace moze 8 razy sex mielismy .. czyli wychodzi raz na tydzien.

Gość fikuśna
może słabo robisz mu loda??

Gość może jesteś stara i brzydka

Gość gfdsfgfdg
wiecie co czasem mozna byc super w sexie a partner i tak wybiera reke... uzaleznienie.....

Gość malutka2906
no coż uzależnienie... moj facet masturbuje sie tylko jak długo mnie nie widzi:D (wlasnie mi powiedzial)

Gość samotna_mezatka
Moj facet mastrubuje sie co noc patrzac na kobiety ktore wygladaja tylko jak prostytutki z duzymi sztucznymi cycami i ustami jak wieloryby.Jestesmy ze soba 9 lat a dopiero 4 lata temu odkrylam ze calkowicie wpadl w nalog do tego stopnia ze juz wiecej sexu ze soba nie mamy czyli prawie 4 msc a mielismy kiedys codziennie.Niewiem albo mu sie znudzilam i woli inne niz codzien ten sam leb albo stalam sie nieatrakcyjna i porownywana z lalami wymalowanymi na tv.Klocimy sie tylko z powodu braku sexu.On twierdzi ze go brzydze i wkurwiam marudzeniem ja jednak uwazam ze facet ma problemy ze samym soba i jest uzalezniony na maxa i przez to nie chce ze mna sexu .Nawet striptiz czy naga przed jego oczami go nie ruszam..............bo woli inne