Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncnxlzkj

24 latek i 17latka - co o tym myślicie? nie za duża różnica?

Polecane posty

Gość ncnxlzkj

znajomy znalazł sobie dużo młodszą dziewczynę. nie znam jej, może jest dojrzała jak na swój wiek, nie wiem, ale 7 lat różnicy w tym wieku to dużo...

Gość rthz nl
Leci na młoda du.pę - to normalne. Jeżeli ktoś na tym straci to nie on. Dla mnie wszystko w porządku.

Gość też taką młodą dupę miałem
fajna do ruchania, na wszystko się zgadza:classic_cool:

Gość ona111
Znam taka pare ze jest roznica wiaku 7 lat i sa juz razem 3 lata i nikomu to nie przeszkadza.

nie ejst zle. moja znajoma ma 23 lata a jej miłość 56 to jest dopiero róznica wieku teraz im to nie przeszadza ale co bedzie za 10 lat? on po 70tke ona jeszcze fajna trzydziestka.

Gość jjjjjjjtttttttttt
mnie moj facet zostawil dla 17 latki,tez ma 24 lata...Szczerze mowiąc..mysle,że po prostu on ma jeszcze pusto w głowce,nie jest dojrzaly na normalny poważny związek,wieć znalazl sobie glupia malolate w dodatku atrakcyjną...

Gość ncnxlzkj
ona twierdzi, że jest w nim zakochana. Wyznała mu to po jakiś 3 tygodniach znajomości(on na początku miał dystans)Teraz powiedział, że bardzo ją lubi i zaczyna coś do niej czuc szczerze? martwię się... Wszystko może jej się równie szybko odwidziec, a jemu coraz bardziej na niej zależy. Trochę wątpię w jej "gorące' uczucie. Jest młoda... Może to tylko zauroczenie, które szybko minie... Kolega jest przystojny, podoba się dziewczynom. Tylko jeśli jemu zacznie zależec za bardzo, a ona znajdzie sobie inny obiekt westchnień?

Gość rthz nl
Więc powiedz mu, żeby wyruchał ją jak najszybciej i jak najwięcej razy - bo później może jej się odechcieć, a szkoda by zmarnować takiej okazji.