Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass

JAKI MACIE WOZEK??????????????/

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass

podzielcie sie tym jaki macie wozek i czy jestescie z niego zadowolone ew. plusy i minusy

Gość kasia1978
Ja jeszcze nie mam kupionego wózka. Upatrzyłam sobie chicco s3 gondola, spacerówka i fotelik w jednym. Niestety nie widziałam go w rzeczywistosci tylko na necie. Jeśli ktoś zna ten wózek proszę o opinie.

Gość Ania 232
hej, nie wiem jaki jest twój upatrzony wózek ale radze Ci patrzeć na koła jak będą za małe to na naszych polskich drogach nieźle wytrzepie Ci dziecko. A jak nie masz samochodu to koszyk na zakupy przydaje się duży. I powinien mieć resory albo być na pasach. A jak mieszkasz wysoko i nie ma windy to powinien być lekki albo mieć na tyle duże koła aby wciągać wózek po schodach i lekko zjeżdzać po nich... to tyle ile moge Ci poradzić

dla Mani mam zoopera- superr i polecam wszystkim mala lubi w nim jezdzic fajnie sie prowadzi dobrze sie sklada ogolnie duzo duzo plusów... dla malego mam chicco enjoy 3 w jednym. Wydaje mi sie bardzo podobny do zoopera ( wersja spacerowa) i myśle ze się sprawdzi :D narazie woze w nim cocke po domu i sprawdza sie super gondolka wcale nie ejst mala- corka ma 16 miesiecy a spokojnie sie w gondolce miesci!!!!!!

Ja miałam Mikado ox-ford 4-kołowy. Gondolę jeszcze zniosłam (duża, dobrze amortyzowana - byłam skłonna się poświęcić), spacerówka zupełnie do kitu. Brrr... Taki wózek-koszmarek. Potem miałam Chicco LiteWay. Ogólnie spoko, ale kółka małe tak Lusią kolebotały, że wózek został zdyskwalifikowany. Ale Lusia w nim chciała jeździć. W Mikado nie chciała, 2 miesiące ją na spacery nosiłam na rękach, na zmianę z mężem. Teraz mamy Emmaljungę Scooter i dla nas to wózek idealny. Z tym, że to nie jest wózek wielofunkcyjny, tylko sama spacerówka.

Ja mam ABC design 3tec- 3w1. Jestem bardzo zadowolona, gondola duza, spacerowka tez, fotelik standardowy. Jest 3-kolowy, a nie kazdemu taki odpowiada, ja jednak jestem zadowolona, zajmuje malo miejsca w przedpokoju (mieszkam w bloku bez wozkowni, stad wozek trzymam w mieszkaniu). Uzywam juz 10 miesiecy i jest super. A do Chemical: dziecko zwykle nie chce jezdzic w wozku nie ze wzgledu na sam wozek, tylko ze wzgledu na to, ze rodzice pokazali mu, jak mozna spedzic spacerek na rekach:) Znam ta sytacje z doswiadczen kolezanek, dlatego swojej Malej nigdy nie wyjmuje na rece z wozka podczas spaceru. Byl okres kiedy sie buntowala w wieku 7-8mies. Teraz ma 10 miesiecy i ladnie siedzi bez marudzenia w wozeczku.

Oj nie, to nie tak :) Mikado był jej niewygodny :) Miałam równolegle 2 wózki, Mikado i LiteWaya i w Mikado się prężyła, a w LiteWay jechała jak zaczarowana. Z tym, że LiteWay miał za małe kółka, mogłam nim jeździć tylko po chodnikach, a u nas takie fajne łąki, lasy - żal. W Emmaljundze jak ją kupiłam to na pierwszym spacerze 4 godziny jechała i brrrrrr pod nosem mruczała. Dzień wcześniej walczyliśmy jeszcze z Mikado i z noszeniem na rękach. Ciekawe, ile dzieci jest zmuszanych do cierpienia w niewygodnym wózku tylko dlatego, że rodzice je "wychowując" nie biorąc na ręce :)

Nasza Mala nie jest zmuszana do niewygodnego wozka:) Byc moze tak male dziecko siedzac w wozku odczuwa niewygode spowodowana nieodpowiednim siedziskiem lub malymi kolkami. Nie dam glowy ,ze tak nie jest. Mamy wygodny wozek i ten problem nas ominal. Natomiast pewne jest, ze juz kilkumiesieczne niemowle mozna przyzwyczaic do spaceru na rekach rodzica. My uniknelismy tego nawyku. Zrozumiale jest, ze nawet najgrzeczniejsze dziecko w koncu znudzi sie spacerkiem i wtedy trzeba mu zapewnic jakies zajecie w wozku:)

No, ja nie mówię, że Wy zmuszaliście :) Jak do tej pory to Lusiczka mi się Emmaljunga nie znudziła na spacerze, potrafi jechać 4 godziny, tyle co do karmienia ją wyjmę. Dłuższego spaceru nigdy nie urządzałam, ale kto wie, może i dłużej by usiedziała :) Tylko się obraca czasem i sprawdza, kto ją pcha :) Kurcze, przeszczęśliwa jestem. Taka niby bzdura a cieszy... Mogę z dzieckiem wyjechać na spacer bez obaw, że w połowie drogi zacznie mi z wózka wyłazić (w Mikado to najdalej za zakręt ujechała, ale to jest przykład skrajny). Jak sobie przypomnę czasy tego obłędnego Mikado... Nikomu nie życzę takiego wózka :o

Gość a co powiecie o abc baby desig
n astro?