Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palma111

I co teraz??????

Polecane posty

Gość palma111

Z chlopakiem jestesmy juz razem 5 lat i odkad pamietam zawsze byl dla mnie bardzo opiekunczy, ale czasami az za bardzo. Mowi ze dla mnie wszystko, ze ja najpiekniejsza najlepsza wszystko zawsze najlepiej robie, ale wkurza mnie to ze musi przy tym krytykowac innych .np zrobilysmy sobie z siostra podobne tatuaze . I oczywiscie moj byl "cacy" a jej "be".Zawsze jak mnie ubostwia musi przy tym walnąc cos glupiego do innych np ostatnio na grillu powiedzial tak " Jadziu ty nie potrafisz tak przyzadzac grilla, moja Ania zrobilaby to lepiej"-zajebiscie bylo mi wtedy glupio. I w kwestii seksu tez mnie czasem denerwuje, bo nie potrafi uszanowac tego ze nie mam ochoty na sex tylko caly czas mnie namawia, Fakt mi sie rzadko chce ale nie moze tego uszanowac jak tak bardzo mnie kocha.....????

Gość gdsgdsczx
jakie ty masz problemy:O

Gość ale jestes pusta

Gość ciesz się
bo są faceci, którzy robią dokładnie odwrotnie- chyba nie masz problemów

z jednej strony ciesz sie ze masz faceta ktory ma cie za bustwo bo malo takich z drugiej wiem moze byc to troche niezreczne a jesli chodzi o sex cuz faceci maja wiecej ochoty na to niz my kobiety ale jesli kocha powinien zrozumiec ze nie masz ochoty

Gość palma111
moze i byloby lepiej bo wtedy powalczylabym troche o niego. Zakazany owoc bardziej smakuje

Gość dsxxxxx
moze i on bardzo cie kocha, ale nie sadze zebys ty jego:O mam nadzieje ze przejrzy na oczy i cie zostawi, bo ja bym akurat chciała zeby mój facet mnie ubóstwiał

Gość bo faceci chca zawsze
mnie tez to wkurza ze nie potrafi tego uszanowac. Faceci wiecznie by chcieli...

Gość jejuuuuuuu
mam podobnie tyle że mój facet krytykuje wszystkich!!!przez to nie moge spotykac się z nim ze znajomymi!!!

Gość palma111
ciesz sie....moze Ty lubisz byc zmuszana do seksu ale ja na pewno nie, czasami cala noc mnie namawia i daje spac, przewaznie ulegam dla swietego spokoju

malo jest takich facetow jestes Bóstwem dla niego ciesz sie

Gość palma111
jejuuuuu ja mam dokladnie to samo....

ulegac nie powinnas bo sex powinien byc przyjemny dla obojga Powiedz mu ze to Ci sie nie podoba i tak niechcesz

Gość zfaertttt
to zostaw go, niech sie z tobą nie marnuje:O

Gość jejuuuuuuu
tez ulegam dla świetego spokoju i mnie namawia , bardzo długo tak potrafi.

Gość palma111
dsxxxx kocham Go ale co za duzo to nie zdrowo..przewaznie jest tak ze jak jedna strona sie stara to drugiej przestaje zalezec...chcialabym zeby choc odrobine dal mi o siebie powalczyc

Gość laseczka XXXX
ale o co w ogóle Ci chodzi?? nie lubisz seksu??

Gość palma111
nie wiem...chyba mam za niskie libido...:)albo moze nie mam dlatego ze non stop mnie namawia, gdyby tak nie bylo to sama pchalabym mu sie pod kolderke:)

Gość dsxxxxx
o co ci w ogóle chodzi? jak ci mamy pomóc? daj adres to pójde do niego i bede sie z nim pieprzyc skoro ty mu nie dajesz jak rzadko chcesz, a on tego potrzebuje to wczesniej czy później ta jego 'wielka' miłosc sie skonczy, a on sobie poszuka mniej pustej partnerki nie denerwuje mnie to ze nie masz ochoty, tylko to jak o nim piszesz...i skoro 'tak strasznie' cie denerwuje to po chooja z nim jestes uwierz mi, lepiej zeby facet za bardzo kochał i zebys go za bardzo pociagała niż za mało, a tego drugiego kilka razy doswiadczyłam na własnej skórze to wiem o czym mówie

Gość laseczka XXXX
a Ty jak się zachowujesz w stosunku do niego?? dajesz w ogóle coś z siebie?? czy ten związek opiera się tylko na tym że on Ci daje wszystko a Ty nic??

Gość palma111
to ile razy sie pieprzycie w ciagu tygodnia?

Gość palma111
Bo wy myslicie ze o jest jakims aniolkiem a ja jendza,ale jak on obraza moja rodzine albo znajomych to wcale tak slodko nie jest, czesto ma swoje fochy, nie pasuje mu wiele rzeczy np to jak pierwsza skoncze rozmowe jak rozmawiamy ponad godzine przez tel.

Gość laseczka XXXX
bo nie przedstawiłaś nam pełnego obrazu sytuacji... ile macie lat? czy on Cie ogranicza? czy Tobie zależy na tym związku w ogóle?

Gość dsxxxxx
twoja siostra ma brzydki tatuaz hohohohoh ale obraził twoją rodzine:D smieszna jestes dziewczyno radze ci: 1. powiedziec mu papa i dac szanse na poznanie kogos kto bedzie go kochał tak jak on tą osobe lub 2. jesli chcesz z nim byc (choc tutaj nie widze sensu:O) 'wychowac' go sobie, czyli on ma rozróżniać nie z tak...ale nie, ze przez tydzień czy jeszcze dłużej nie ma sexu, a jak jest to tylko chwilowy, tylko powiedz ze ci sie teraz nie chce, a wynagrodzisz mu to w weekend jeszcze z niespodzianką

Gość palma111
ja mam 24 a on 30. Zalezy mi na tym zwiazku, ale lepiej bym sie czuła gdyby mnie mniej przytłaczal, gdyby troche dal mi luzu, nie dzwonil 20 razy na dzien i nie chcial ze mna spedzic kazdego swojego wolnego czasu..

Gość laseczka XXXX
to nie możesz z nim o tym poważnie porozmawiać?

Gość palma111
to nie chodzilo o ten tatuaz...ale juz nie bede wymieniala sto przykladow

Gość palma111
rozmawialam z nim ze 150 razy o tym ale on zaluje dopiero po wszystkim,przeprasza obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy chociaz i tak potem popelnia te same bledy