Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angels

Jak odstwawic 1.5 miesieczne dziecko od piersi ?

Polecane posty

Gość Angels

Mam taka mala pociehe ma na imie Oliwia no i znia jest problem. Nie chce odzwyczaic sie od mojej piersi. prubowalam juz posmarowac sutki gorzka herbata i nic to nie zadzialalo dalej wola. A jak powiedzialam jej ze w przedszkolu dzieci nie biora "cyca" to ona odpowiedziala "to cio z tego" a ona chodzi do przedszola i ssa "cyca" rano przed przedszkolem i w nocy. prubowalam butelke ale nic to nie dalo bez zadnych rezulatatow a jak odstwilam "cyca" to przez caly dzien za mna chodzila i glosno plakala. No i w tym rezulatacie przyszli do mnie sasiedzi ze Oliwia glosno placze a ja nie potrafie sie nia zaopiekowac. Co robic?? Pomocy ...!!!!

Gość chyba 15 roczne
?;)

Gość 15 miesiąca i przedszkole
czyba coś poknociłaś?

Gość chyba 15 roczne
mialo być półtoraroczne.

Gość powiedz że się
mleko skończyło, przecież nie wgryzie Ci się w cycki.

Gość Ania 232
hej, niestety jedyną radą jest stanowczość. Nie ma cudownego leku. Bez łez się nie obejdzie. Ja jak odstawiałam od smoczka kupiłam kolorową podusie i powiedziałam że będzie wymianka i od teraz nie ma dudusia. Wieczorem był płacz i błaganie i tak przez trzy dni a potem jak ręką odjął. Twoja córka też jest już na tyle duża że możesz spokojnie ją odstawić. Musisz być stanowcza i cierpliwa. Ja płakałam razem ze swoim ale nie ustąpiłam. Powodzenia