Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9939933333

Jacy ludzie są wredni...

Polecane posty

Gość 9939933333

Robiłam licencjat na prywatnej uczelni.Ponieważ obroniłam się na 5 i pomyślnie przeszłam rozmowę klasyfikacyjną dostałam się na dzienne studia uzupełniające na Uniwersytet. O to jak zareagowali moi bliscy: -Z ust ciotki po tym jak powiedział jej o tym mój tata padły słowa "ŻARTYJESZ......??taaaaaa.....pewnie prywatne, bo gdzie ona się mogła dostać???????:O(zdenerwowanie w głosie) -Druga ciocia(bliska osoba)pierwsze jej słowa po chwili ciszy to "pewnie po znajomości???" i babcia bardzo podobnie "ktoś wam to musiał załatwić" Aż mi się nie chce z nimi spotykać, najchętniej zerwałabym wszystkie kontakty. Ja rozumiem koleżanki, znajome, ale rodzina…? Ludzie którzy powinni mi być bliscy. T o był dzień prawdy.. Nie uważam tego za mój wielki sukces. Zdaje sobie sprawę, że miałam troszkę szczęścia. Nie obnosiłam się z tym, nie jestem wyniosła ani nic z tych rzeczy(obrzucali mnie pytaniami wiec mówiłam), ale jest mi bardzo przykro.

Gość ale pierdolisz
nikt normalny? ja 3 lata studiowałam na uniwersytecie, sytuacja zmusiła mnie zeby zmienic na prywatne, i tam konczyc i sie bronic. uczylam sie tyle samo i tego samego co moje kolezanki co zostaly uniwersytecie. i co, wiedze mam ta sama, i mam byc teraz lajana za to ze zbyt dlugo lezalam w szpitalu?!

Gartuluję autorce :) szczerze Ps mam nadzieje, że nie po znajomosci :) hehe Ps2 czasem tak jest ze ludzie w nas nie wierzą i nie doceniają nas ale najwazniejsze jest to zebysmy sami w siebie wierzyli :)

Gość założe się że te osoby
same są ledwo po szkole średniej:O Ja jestem na uzupełniających. Licencjat też robiłam na uniwersytecie i na uzupełniających jest ze mną sporo osób po szkołach prywatnych i bardzo dobrze sobie radzą.

Gość hhahahhahhee
no ja wklasie maturalnej się zakochałam nie uczyłam się.poszłam prywatnie ale magistra robiłam już na UW..I pracodawcy pytają raczej o ostatni papier:)

Gość blackcat
mam porównanie - ja na panstwowej koleżanka na prywatne - fakt że wykładowcy ci sami ale poziom... musiałam zakuwać dwa razy wiecej niż ona i nie dostawałam dobrych ocen tylko dlatego że "byłam" :o A ona jeszcze marudziła że musi płacic i zakuwać :O a prawda była taka że niechciało jej się isc na egzamin na uczelnie panstwową i wolała sie obijac za pieniądze na prywatnej ... Ijeszcze miała czelność mi powiedziec że na panstwowe to tylko dostają się Ci co zapłaca łapówę :O nie przyszło jej do głowy że musi iśc na egzamin by ją przyjeli :P

Gość ale pierdolisz
czyli uwazasz ze przychodzac do potencjalnego pracodawcy powinnam mowic: "Dzien dobry, wprawdzie ukonczylam Wyższa Szkołe Czegośtam, ale trzy pierwsze lata uczyłam sie na Unowersytecie"? juz pomijajac to ze wykladowców tu i tam mialam tych samych

Gość jakakkakakakkak
toaletowy, zrobi mi znajomy samochod za... 100zl :O

Gość rannnnyyyyy
toaletowy niewolnik dystksuja nie dotyczy debaty co lepsze państwowe czy prywatne?Umiesz ze zrozumieniem czytać? Oczywiście że lepsze państwowe ale na prywatych też zdarzają się jedostki które sie uczą i o prostu coś im nie wyszło.Takie jednostki są na tyle dobre że potem robią wszytsko by edukacje zakonczyć jednak na uniwerku

Gość rannnnyyyyy
pewnie pochodzisz z niewykształconej rodziny.Inteligentni naprawde wykształceni ludzie tak się nie zachowują.

"9939933333 Robiłam licencjat na prywatnej uczelni.Ponieważ obroniłam się na 5 i pomyślnie przeszłam rozmowę klasyfikacyjną dostałam się na dzienne studia uzupełniające na Uniwersytet. O to jak zareagowali moi bliscy: -Z ust ciotki po tym jak powiedział jej o tym mój tata padły słowa "ŻARTYJESZ......??taaaaaa.....pewnie prywatne, bo gdzie ona się mogła dostać??????? (zdenerwowanie w głosie) -Druga ciocia(bliska osoba)pierwsze jej słowa po chwili ciszy to "pewnie po znajomości???" i babcia bardzo podobnie "ktoś wam to musiał załatwić" Aż mi się nie chce z nimi spotykać, najchętniej zerwałabym wszystkie kontakty. Ja rozumiem koleżanki, znajome, ale rodzina…? Ludzie którzy powinni mi być bliscy. T o był dzień prawdy.. Nie uważam tego za mój wielki sukces. Zdaje sobie sprawę, że miałam troszkę szczęścia. Nie obnosiłam się z tym, nie jestem wyniosła ani nic z tych rzeczy(obrzucali mnie pytaniami wiec mówiłam), ale jest mi bardzo przykro. " Rodzina to przymusowi znajomi więc nie badź zdziwiona tym zachowaniem:P.