Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny ze mnie przypadek

mam 25 lat i nigdy nie widzialam penisa

Polecane posty

Oczywiscie jestem tez dziewica. Spotykalam sie juz z chlopakami, calowalam, ale gdy zaczynalo dochodzic do czegos wiecej od razu sie wycofywalam. Po prostu brzydze sie i nie wyobrazam sobie bym musiala to kiedys ogladac. z drugiej strony nie chce zostac sama do konca zycia. co mam zrobic?

Gość chodź do mnie
zanim się zorientujesz nie bedziesz dziewią :P

Zachodzi pytanie czemu brzydzisz się czymś, czego jeszcze nie widziałaś? Dotknij, poczuj, nie gryzie :)

Gość laluniaaaa
to czas to zmienic :)

Wiem, wie moich kolezanek ma juz swoje rodziny, ale ja nie potrafie sie przemoc, jak poznaje kogos to fajne jest przebywanie razem, pocalunki, przytulanie sie...ale jak on probuje cos wiecej to od razu bierze mnie obrzydzenie, choc potem zaluje.

Gość chodź do mnie
abo się przemożesz albo przegrasz żyie:P

Gość Tamara 0019
Hmm.. no jestes faktycznie trudnym przypadkiem.. gratulacje,ze jestes dziewica do tego wieku (to nie jest sarkazm) tylko teraz juz to nieliczne.. dziewczynki w wieku 14 lat juz przezyly swoj pierwszy raz:) .. aa co do Twojego problemu .. to moze Ci faceci Cie tak nie pociagali sexualnie .. i dlatego juz do tego nie doszlo?? musisz sie przelamac.. kiedy chcesz miec dzieci??

Gość widac nie spotkalas
jeszcze własciwego faceta. No cóz, mozesz nie spotkac - bywa...

Gość aglisa
wiesz co, ja mam podobnie, ale mam 22 lata

Gość a może wolisz dziewczynki
chcesz polizać mi cipkę? to na pewno polubisz :)

Ja rodzine chcialabym ogolnie juz nawet teraz. Jak widze kolezanki, ktore sa szczesliwymi zonami i matkami to im zazdroszcze. Mnie faceci sie podobaja i ci z ktorymi bylam naprawde mnie pociagali i czulam motylki. Wszystko bylo super jak sie spotykalismy, calowalismy, przytulalismy, nawet troche pieszcilismy. Niesteyty za kazdym razem jak ktorys z nich probowal bym dotknela TO miejsce, lub probowal polozyc sie ze mna do lozka to od razu zaczelo brac mnie obrzydzenie.nie wiem co mam na to poradzic, a przeciez sie nie zmusze.

Gość motylki to jeszcze mało
powinnas byc na fest zakochana, wtedy to ma sens. Spokojnie, normalny przypadek.

Gość a może jednak dziewczynki
jak chcesz to ja ci wyiżę wtedy się na pewno przełamiesz :):):)

Gość zadna czesc ciala
kogos kogo sie kocha nie napawa wstretem. Po prostu nie kochalyscie naprawde, nie jest to powod do dumy, ani tez do wstydu - tak sie wam ulozylo,alebo takie macie charaktery.

Gość duzopenisowtujest
www.russian-tgp.com tu jest duzo

Gość cikawski9898
ciekawe jak zamierzasz zrobic dziecko bez udzialu penisa, moze poszukaj faceta co bedzie sie bal twojej brzoskwinki

Gość cikawski9898
to ze sa impotentami nie znaczy, ze nie lubia jak sie ich tam dotyka (tak sobie mysle)

Gość 24lata
kiedys Ci sie ''odmieni'' tez sie kiedys zastanawialam jak mozna na ''to'' patrzec, a co dopiero dotykac... teraz dotykam, sciskam, glaszcze, caluje ;) i nie moge utrzynac rak przy sobie :)

Gość dasdas
nie "kiedyś Ci sie odmieni" ja bym poszla do psychologa, bez sensu tracisz ważna czesc życia

Gość dasdas
e tam, seks jest super :D a jak widzisz, jaki mozna mieć wtedy wpływ na faceta... eh... a jak dobrze jest być POD tym wpływem ;)

Gość ja też jestem
podobnym przypadkiem jak autorka, jestem 3 lata młodsza,ale mam ten sam problem :O

Ręce mi opadają, trzecia już kobieta, która boi się dotknąć, ba! zobaczyć penisa. A co jeśli powiem, że skóra na ustach jest niemalże taka sama jak na żołędziu penisa? Podobne wrażenia dotykowe. Przestańcie się całować! To obrzydliwe! ...

Gość ***Marzenia***
Chwalisz się czy żalisz?

Gość ja też jestem
no jak dla mnie to nic przyjemnego :O nie wyobrażam sobie dotykania i pieszczenia tej części ciała o całowaniu nie wspomnę, ble ble :O

to nie dotykaj i nie całuj faceta skoro cię obrzydza proste i logiczne nie akceptujesz całości=nie akceptujesz niczego