Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja165

mam problem!!!

Polecane posty

Gość patrycja165

swędzą mnie wargi sromowe i łechtaczka, są zaczerwienione, co mam robić?? pomóżcie, czy to się zagoi? wczoraj miałam pierwszy stosunek, czy to normalne? nie chcę iść do ginekologa bo się wstydzę, czy są na to jakieś domowe sposoby albo leki bez recepty np.maść??

Gość pierwszy raz w wieku
16 lat? to sie teraz drap! :P

Gość Hahahahahahahhahahahahahaha
do lekarza!

Gość balantajsa
w aptece są maści bez recepty na grzybicę pochwy. musisz wybrac albo powiesz aptekarce że cie swędzi albo ginekologowi. sama to możesz się tylko podrapać :)

Gość iuy moczowód
tak, idź do ginekologa albo przynajmniej lekarza pierwszego kontaktu rodzice nei muszą wieedzieć gdzie i po co idziesz, a ginekologa nie trzeba się wstydzić bo on już nie jedną taką laske jak Ty widział W KONCU TO MECHANIK OD LUDZKIEGO CIALA... WIE NAPRAWDE NIE NALEZY SIE WSTYDZIC. Poza tym jak sie dobiera partnera to trzeba torobić z głową, jesli robiłaś to z kimś kogo nie znasz w ogóle, to nie wiadomo jakiego syfa mogłaś załapać. Jeśl i robiłaś to w niewiadomo jakim miejscu (w barze knajpie publicznym kiblu na dworze niewiem gdzie) to mogłaś podłapać infekcję... więc do klekarza